teteman

sambutan setahun taufiqhelios.blogspot.com




hah korg nampak tak banner tuh?.. ensem tak die??.. ensem tak?.. hahahah...
untuk meningkatkan kecenderungan along ntuk menang.. maka jom la kite same2 puji Taufiq Helios ni hensem.. jom3.. okeh.. sebut kuat2 ramai2 tau...


"fuyyyoooo!!!! hensem nye mamat lam banner tuh!!... artis wehh.. artiss..... nak sainnnn!!! "


hah.. ulang sampai lenguh.. kasi TH tu kembang kempis sampai banner die tu tak muat nak letak gambar idong die dah.. wahahahahaha...


oke cukup karotan tukang karut..


die buat kontes "kenangan silam' ni sebab nak up follower dgn traffic nak sambut sempena kecukup-setahunan blog si TH nih..
maka dijemput la korg beramai2 ntuk join.. tarikh tutup esok.. wahahah.. 


okeh..
banner.. tajuk.. link..setel.. task contest ni??.. 
TH mintak kite ceritakan ape yg best/ tak best lam blogging nih... hmm..
disebabkan along malas nak pk bende tak best.. so.. along share la kat korg bende2 best je..


antaranya

nak tag org cam tak sempat dah.. sape2 yg rase nak join tu sile2 lah ye.. memang korg ensem cun melecun lah kalo join.. lagi2 kalau along yg menang kan.. heheheh.. =p

ok..tu jela kot g ter taip oleh along yang baru je nak berjinak2 lam blogging nih.. 
so, TH.. cane?.. buleh menang tak?.. heheheh..


6 Response to sambutan setahun taufiqhelios.blogspot.com

  1. cik pulau says:

    gud luck yer...
    due date dia esok tu.. hehe..^^,

  2. Uiiyoooohhh aku terharu ade dlm memori blogging ko la ucop.. :P

  3. cik pulau : thnx sis.. heheheh

  4. Zulfikar : semestinyaa.. =)

  5. tak tacink pun ucop????

  6. ape yg tacink??..
    aku tak cam ko.. lalala.. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...