teteman

Senyum tak nampak gigi


salam.. =)


rindu tak korg?.. dah sehari along tak update entry baru kan?.. ngu.. masuk ni dah 2 hari la kirenye..
takpe.. iklan jap.. sebab entry dalam draft lagi.. tgh peram.. tade ayat sesuai nak siapkan.. maaf la ye.. hu..


em.. hari ni nak join contest Senyum Tak Nampak gigi.. =)
oleh sebab along mmg senyum tak tentu.. kejap nampak gigi.. kejap tak..
so, agak senang la nak join kontest nih.. tapi tu la.. gambar nye byk sangat.. =.="


so.. yang ni jelah along antar ye.. =)


*amaran!!.. sile zoom kalo nk tgok along senyum ke tak ye.. hahah.. =P
cik katek tayah sebok kate bajet comel.. kate a nak puji along comel kan?..weheheh..
oke.. sile muntah berjemaah sekarang.. =p

er... mungkin ade yg cam pnah tengok je gambar ni kan?.. heheh..
gambar ni pon along pnah submit untuk contest cik Yoyo Juleka.. heheh.. =p
takpe la kan?.. janji menepati syarat.. ye tak?.. hehehe..


so, harap terbayar lah utang contest tag oleh Bro Monday dan Amira Naddia.. er.. tambah lagi sorg..Farhana Masdo..yang dianjurkan oleh cik Muas


hm.. syarat seterusnye?.. tag 5 org... ayark... sapekah?.. hmm...
calon2nye ialah........



  1. Zulfikar pendekar kostar
  2. puteri Katek puteri kemetot
  3. cik Yoyo Joleka kaki guling2
  4. cik Amiey tak brape mude
  5. dan last skali.. korang sume yg dok senyum2 tengok entry nih.. heheh.. kalau korg join.. kire korang memang comel la hahah.. =p

12 Response to Senyum tak nampak gigi

  1. along usop : terbaik ni geng!!! GUD LAK ok...koh koh koh KITE SAMA² KASIK MENAM KONTEZ NI!!!

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "SeLaMaT DaTaNG BeNDa BaRu !!!"

  2. RASE TAKNAK KOMEN JE ENTRY NIE. -.-

  3. sicKo^ says:

    macam senyum tak senyum jer :p

  4. ini namanya SENYUM TAK IKHLAS...atau SENYUM BAJET COMEL.....wahahahahahaahhaa...

    yes harini hariku !!!!

  5. Bro_Monday : heheh..jom!!..

    padie : err.. dah bosan ngan gamba ni ek?.. ngeee.. =p

    sicko : aiseh.. gitu ek?.. hm...
    nak kne tukar gambar penyertaan nih.. hm...

    katek : wahahahah... senyum tak iklas?... =.="
    senyum bajet comel??... yg ni la hak org kate cam tomok ni tau!..heheh.. takpe2.. kasi can.. hm..


    hm.. cam kne tukar je gambar penyertaan.. =p

  6. Tang Muntah berjemaah tu aku gelak.. tapi aku imagine lain sikit..berbaris ikut saf..mcm askar kat padang kawad.. lepas tu muntah serentak lepas tengok muka ko senyum tersimpul urat kentut..hahaha

    anyway thanks Tag aku.. mesti pas ni aku femes mcm Ben Ashaari kan..hahahaha

  7. hahahah.. katek tu kan mmg jenis hasadun dengki..heheh.. kompem nak muntah punye.. sbb tu ak warning siap2 pas die komen tadi..=p

    bab2 urat kentut ko memang suke kan.. tsedak aku tadi.. hahahahah.. =p

  8. alamak..die gune gambo artis laaa!
    kalah la camni! mane leh lawan tomok!

  9. Amira Naddia : weheheh.. ala.. die gune gambar Dato' CT Nurhaliza takpe plak.. wekk =p

  10. muas says:

    wah wah,.semart,.kreatip,.bagus2! good luck n thanx join segmen muas nihh,.

  11. r-5 says:

    hahaha ish2 takde rupa umor 22 tahun pon.mmg la tak nampak gg sbb masa ni along gg rongak lagi. hehehe

  12. heheheh... tengkiu cik Muas.. =)

    r-5 : ades.. gigiku cukup semuanye.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...