teteman

ALONG@TOMOK NAK JOIN BLOGLIST YOYO JULEKA!!!


demmm!! demmm!!! demmM!!!...
silap besar la Yuyu buat bloglist kalau tanak ajak along join.. haa...

mentang2 la along tak dapat online tadi..kan.. saje je cik Yuyu nih offer bloglist...
grrr.... sampai aty ko Yuyu.. 
memang hasadun dengki tahap berus jamban berangan nak jadi berus gigi btol.. wahahah...

Yuyu tau tak..bersusah payah along menolak2.. menjampi serapah.. mengangkung bagai 
sebab nak tolak name along naik jadi top commenter kat blog yuyu.. 
tapi arini tetap turun anak tangge.. hukk.. =(

kalaula along tak pat join bloglist nih.. 
btape luluh jiweku ini.. wuuu.. wuu.... T.T..

ni kat bawah ni header cik Yuyu korang yang garang bermata biru laut..
bulu mata yang lentik ala2 bulu mata unta.. 
bergigi arnab tersipu2 malu nak tengok dunia..
bermuke bolat cam budak tadika..tapi tetap meletops uolsz!!.. heheh.. 


hahah.. ni along nak komen blog yuyu ni..

blog yuyu ni...
ramai sangat tkang komen sampai along jenuh nak bace komen dorg.. =.="

ringan sangat sampai along akan trase nakk je komen tiap2 entry..
cume kekadang terlepas sebab rushing.. hukk..

sangat relax sampai along rase best nak buli yuyu dalam komen!.. hahaha..

banyak tips sampai along taktau ape yg yuyu taktau.. erk??.. hm..

populer sangat sampai makin ramai blogger jadikan idola.. 
name "yuyu" pon dah ramai yg ikot gune.. =p 

putih sangat... argghh.. tade ide nak kutuk!! arggghh!!!! dem tol...

along tak kire!.. Yuyu kne letak gak along punye link!!! grr... nak pakai name along@Tomok taw!! hahah.. =p


*aiseh... dah turun list tukang komen... grr....!! =p


7 Response to ALONG@TOMOK NAK JOIN BLOGLIST YOYO JULEKA!!!

  1. wahhh..sakan nye along ni.haha..good luck along...mesti best kalau dah jd bloglist U-U nanti..

    ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.baca taw..dtg blog alief sekarang juga... -->"salah ke alief nak buat kawan2 alief happy lepas baca blog alief??tak salah kan??.""

  2. hahaha.. sakan syok sendiri je alief oi.. =p

    org lain tak heran sgt pon kot.. lalala.. =p

    bile pulak la along nk buat bloglist nih.. hm... =(

  3. gudlak lah ye

  4. :D
    ye padie.. timekasey.. =P

  5. budak yuyu nie ade mate beso cam bola golf!

    die mkn ape ek smpy mate die beso camtu?

  6. kekecik dulu die tertelan bola golf kot.. ngaa.. .. er.. sampai skang kecik kan?..=p

    =p

  7. Novelgurl says:

    Salam terjah dri blog YZ pulak =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...