teteman

bile along pegang belalai besar


Assalamualaikum dan selamat pagi.

sebelum bersawang blog ni along tinggalkan, 
ni along nak share la sket bende yang along buat minggu lepas.
Along ade sorang member ni datang ukm nak jalan2 skitar sini,
katenye nak tengok tempat2 best kat sini. 

Memandangkan along pon tak abes geledah lagi UKM ni, 
along pon bawak la die lepak kat "Tasik Kejut" - name glamer tasek tuh, 
dinamakan sebab tasek tuh dalam fakulti kejuruteraan.



Sampai je kat situ, die bawak keluar belalai die..gulpp!!





























nah!!





















Nikon D3100 sebijik 

amboii.. 
kemain lagi belalai die.. siap bagi along godek abes2 lagi..

*klik gambar untuk penggemukan

mencari rezeki

sepi

teman

si tua

ni lah antara mangsa penangkapan yang telah dikumpulkan dan diperkosa oleh encik potosop.
hehehe.. agak2 boleh jadi profesional photographer tak?? 


sifu sifu sekalian.. mintak tunjuk ajar kalau ada silap salah.. 

ps : sebenarnye banyak lagi gambar, tapi belum siap edit.. nanti along masukkan dalam album fb kat >>sini<<



5 Response to bile along pegang belalai besar

  1. pasni kumpul duit raya beli DSLR ye

  2. yeayy!!! dari ko bleh la ulor agak2 2 ribu.. lepas dah.. :P

  3. nice~~

  4. wahhh !! lawa lahh ! ... dah masukkan belum ? nak tengok ..

  5. stakat ni yang ni je dulu.. tengok la malam ni kalau sempat edit yang laen..

    ade gambar laen.. cantik.. tapi die taknak up.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...