teteman

Alahai Menantu masuk Festival Teater Selangor


Alhamdulillah, produksi kali ini mendapat sambutan baik daripada para alumni. Beruntung adik-adik Kelab Teater Rimba dapat join team produksi dengan diorang. dan malam ni, hasil segala persiapan akan dipertaruhkan di Panggung Percubaan UPM Serdang. Selamat Menonton!



sedutan babak


tak puas tengok? gledah kat sini
nak lagi puas datang tonton show kami

untuk maklumat lanjut : rujuk sini


tengok tau jangan tak tengok!


4 Response to Alahai Menantu masuk Festival Teater Selangor

  1. Follower ke : 1628
    Hai.. Salam Kenal..
    done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

  2. perghhh teringin nak tengok tapi selalu tak berkesempatan

  3. Тут- проститутки суворовский район Одесса
    Упругая грудь,сладкая попка-это все обо мне.Фото мои!!! Страсти! Это ветры, надувающие паруса корабля, они его иногда топят, но без них он не может плавать.

  4. Dewi Aja says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...