teteman

Contest gambar muka sedih paling menarik


oke semua... sila sedih sekarang!...satu... dua... tiga...
wuuu... wuuuu.... jom nanges.. wuuu.... wuu....

korang.. okeh.. mud kite sedih ye skarang.. hu..
nak taw nape?.. sebab kontes yg baru along dapat dari cik Fara
hahah..bace tajuk je dah tau dah nak kene sedey2 kan.. nguu..

oleh sebab kontes ni agak simple.. heheh.. along pon rase terpanggil 

so.. banner contestnye mane?...

ni die..

okeh.. nampak tak kesedihan yang terpancar di wajah cik Ekin tuh?.. 
haha.. oke.. jom nanges same2 .. wuuu... wuuu... T.T

oke cukup.. bawah ni pulak gambar along plak.. oke..
bsedie untuk sedih gak.. 




wuuaaaaa.. wuaaaaa... sob sob sob sob...sob sob sob...
dah2 le nak sedih tu pon.. okeh.. lap ingos korg tuh.. 
buruk bebenor nanges sampai kuar ingos.. isk... =p

hahah..skang.. next task.. mangse2 kesedihan yg seterusnye ialah...


hohohoh.. cepat2!! sile menyedihkan diri skarg!.. =p


12 Response to Contest gambar muka sedih paling menarik

  1. wah ..ase macam nak join jugak

  2. along,,muka along mcm tak sedih je..hahaha..ni kalau ada pertandingan gambar paling cool,,along menang..haha..gurau je along..

  3. sayrah : sile2 heheh.. =p

  4. alief : alaa.. tak sedih pulak.. hohoh.. aritu gambar senyum ade org tegur cam tak senyum.. =p

  5. humak haiiih sedeyh ke mukajiwang tu hahaha sekali kena tag daa.ade mase sis juin wekk

  6. ahahaha.. saye memang slalu kekeliruan emosi kak..

    taktau la nape.. =p

  7. meaw says:

    ayamak....t ada pic muka sedih meaw masuk naaaa,tade pic sedih ni,huhuhu...
    nyway,tengs ye tomok tag meaw ;)

  8. olo... takpe2.. =)

  9. tomato says:

    sedihnya... :( :P

  10. eheheh.. tomato dah mari.. =p
    jom golek3...

    *tgh kumpul gambar dgn mimik muke.. =p

  11. Eris Eins says:

    shemart la pic u. muka mcm zack zukhairi pun ada :) heh

  12. eh2?.. cam Zack?.. hahah.. die jao lagi ensem dari along.. nguu.. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...