teteman

::coNteSt kaMi pOsE cuMey::


tengah2 dok bw aritu ade jumpe satu kontes yg memang along minat giler nak join..
heheh.. bukan ape.. sebab along memang dah ade gambar2 yg kire ngam2 je nak masuk kontes tu..
tapi.. cam byk sgt plak gambar nye kan.. so, along letak la 3 je la.. 
susah sgt nak pilih.. hohoh.. =p

hm.. sembang pon sembang gak.. kontes nih.. tade sape2 yg tag along rsenye..
along yg gedik nak join.. heheh.. pegi trus kat page organizer iaitu cik Amni..
pastu tengok syarat bagai.. pastu ni lah die.. heheh..
banner dari beliau.. =)


then.. ni lah die gambar2 yang along rase agak2 cambest ntuk di submitkan.. heheh..

gambar ni along suke sbab nampak cam bebudak tadika je plak.. wakakak.. =p

heheh.. yang ni plak.. ehem2.. chibi sweet2 bersama scandal memasing.. weheheh..
ade yg dah "slamat" dah pon.. lalala.. =p


gambar ni memang fevret along.. super chibicool!!! heheh.. =p


skarg ni.. nak kene tag 4 org pulak.. aiseh.. hm....
okeh.. along nak tag sape ek?...

hm...duhai kamu yg bakal ditag... keluarlah dikau link url korang at bawah ni sekaranggg!!... 

  1. Bro Monday bukan hari2
  2. Cik Tomato bukan cili
  3. Cik Meaw bukan kucen
  4. cik Amirah Anorah si budak kecik
heheheh.. tau pon korg nak keluar sendiri.. =p
k la.. setel dah sgale syarat.. nak sambung wat bende lain plak.. lalala..


13 Response to ::coNteSt kaMi pOsE cuMey::

  1. ape nie ape nie ape nii. haha. gudlak!

  2. heheh.. tenkiu.. lalala.. =p

  3. along usop : tengkiu tag ai join sama!!!! tapi...................
    ...............................
    ai dah join lah pada 24/1/2011 aritu...
    adehhh~ ni link nye!!!
    http://bromondayslife.blogspot.com/2011/01/contest-kami-pose-comey.html

    apa² pun GUD LAK tu yu ok!!! ('',)

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH"
    2.New Entry "ENTRY TERGEMPAR !!!"
    3.New Entry "SeLaMaT DaTaNG BeNDa BaRu !!!"

  4. tomato says:

    haiyaa ! nape comel ni ? susah r nk menang :(

  5. hahah.. comel la sgt.. =p

  6. amny.. says:

    thnx join..

    sgt cumey loohh..xDD

    best of luck k..

    heheheh:)

  7. kenape kepale nmpak besar? saket ke? takottt!

  8. Cik Yana says:

    Kenapa semua kepala besar? Hahaha~ gud Luck :)

  9. Amny : weheh.. reserve la adiah utama ntuk along ye.. =p


    Amira Naddia : sebab nak kasi efek budak kecit.. heheh.. =)

    Cik Yana : oh.. dah jawab.. heheh.. =p

  10. Amny : weheh.. reserve la adiah utama ntuk along ye.. =p


    Amira Naddia : sebab nak kasi efek budak kecit.. heheh.. =)

    Cik Yana : oh.. dah jawab.. heheh.. =p

  11. r-5 says:

    hahaha stylo2 pic tu. ud luck boleh menang punyer. :)

  12. eheheh.. tengkiu..amin.. =)

  13. eheheh.. tengkiu..amin.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...