teteman

sweet blogger





HoH!! along blogger sweet??...
apekah?? benarkah?..seriuskah?.. hahaha.. cam tak caye je..
tapi sebab dah kene tag.. so, buat2 caye jelah kan.. ha..
anggap jela ni beday present along kan.. heheh..

tag ni diasaskan oleh cik Nurul Hamani Kasmari..
 uh salin bulat2 dari entry cik tagger.. hm..

lalu disampaikan kepada along oleh
cik Padie beras Eyla yang pepel tuh.. hahah

okeh.. bagi menyeimbangkan tahap gula dalam entry nih..
along nak tukar sket gaye bahase..
takot korg kene kencing manis lak kan..muahahaha

.
.
.
.
.
.
.
.
.


oleh sebab wa dah kene tag dgn award nih.. wa kene tag balik 5 blogger..
baru wa terlepas dari cengkaman ahlong syarat pemberian award nih.. so,

calon-calon blogger yang wa nak tag ialah....jeng3..



ha..ini olang.. die yang tag wa sebagai swit blogger.. heheh.. apa pasat lu tag wa?..
sebab wa ade buat lu punya header ka?.. heheh..sebab wa ada 6* dekat lu kan?.. 
haha..itu hali wa punye folower suda kejar dia punya..
tapi wa salu kene tinggal balik bilangan follower ngn die.. huh..
tapi takpa.. in blogging world..
number of follower is not important.. the joy is.. 
sila stuju okeh!



ini olang aa.. suda kire macam wa punye besfren lalam blogging nih..
bile die buat puisi wa kasi komen.. bile wa buat entry die kasi komen..
wa punye adik pun dia janji mau kasi adiah kalau terer PMR.. memang suwit oh ini olang..
lu pigi geledah die punye blog nanti lu jumpe puisi banyak..
memang manis punya olang nih.. wa talak salah kasi dia ini tag award..=)



ini blogger pemes gak la.. antare yg mule2 layan along ngarot kat entry die..
memule segan gak a nak kaco..tapi dah brader ujang pon selamber je kan..
wa pon serang la..hahahthen dia ada mention wa punye komen..
siap follow wa punya blog lagi kan.. jadi wa kasi dia jugak la..


oyah

ini oyah melangkak cucu wa.. *bukan typo nih!..
kalau lu baca entry dia ganaz2 je ayat kan.. tapi ..
lalam aty ade taman wa cakap lu..heheh..
*ini budak lagi terer blogging dari wa..
follower sula tujo latut lebey woo..




die ni member wa..
kalau korg tengok muke n name blog die.. mme seram kan?..
tapi hakikatnye.. bile korg dah rapat dgn die..
korg taw la btape suwitnye beliau nih..silent blogger..
tak gelabah macam wa satu hari sampai 3 entry
wa tepek kat lu olang punye dashboard..
tapi die punye otak pk manyak kuat woo..




eh2?..lu olang pon ade blogger lain mau kasi award sweet ni ka?.. 
amek la.. kasi dia olang jugak.. hahah.. =)

12 Response to sweet blogger

  1. haiyaaa. gua kena tag balik. nampak sangat gua memang suwiittt ooo. telima kacehh aaa. apa itu 6*? gua talak tauuu. hak3!!! =p

  2. nub says:

    hahaha..kena taq balik... 1st time jmpa.. cayalah..mang ada jodh ni..

    erkkkk

  3. padie : hahah..musti la kan?.. =P

    nub : sebab lom ade org buatla along buat.. keh3..

  4. wahhhhhhh~ derrrr! lu buat wa caerrr arr!

  5. hehe mama oyaah and dragon memang sangat best dapat tag =.="
    (itu perli hehehe)

    amiey follow

  6. walaweyhhh~ bila tngok post along yg ni, baru keen ingt sal award ni yg keen xwat lg.. uhuk3~ ^_^

  7. aku pun nak sweet gak... tak aci toi... hehe

  8. yuyu : hahah? siyes?.. lu dah banyak kali buat wa caer.. arini kire setel la kan?. har3.. =P

    Amiey : er?..nape perli pulak?.. hmm??

    NuSaNa(keen) : heheh apelagi..sile buat!.. =)

    pendekar : aiseh.. lu punye swit ngn gua lom tahap diabetes la der.. keh3..

  9. r-5 says:

    bro tenkiu terharu bro! hahaha. okay nnt aku amik awrd ni kui3. sekarang assgnment menerjah pulak. hehe. peh mmg ah jd best fren ni~ hah nnt boleh la lepak karok sekali! sorry lamat reply. ngee`

  10. ape celah pulak wa ngan wa punye belog seram? hahhahaha~ hahaha~ wa tak gelabah sebab wa ni tumpul idea, kalau wa gelabah bubuh lebih 3 entri, lagi bagus~! hahaha wa x tau celah mane wa suwet tapi thanks btw...hahahahak XD

  11. r-5 : hahah.. tara hal.. =)

  12. Xix : ngaa.. btul la.. sape tak kenal ko mesti seram nak tegor.. kih3.. =p
    tapi takpe.. dalam hati ada taman.. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...