teteman

Macam lepas tahan berak!






gile senak menahan! sangap tahap gampang kotau!..
sehari tak dapat online kat UKM nih.. dek jaring yang ke-sembelit-an..


membejatkan hajatku menggeledah blog2 korang..
mengkenselkan niat nak tinggalkan sisa-sisa link kat shoutbox blog yang aku singgah..
menjahanamkan peluang aku nak tinggalkan komen2 mngarut kat entry2 yang aku terjah..


heheh.. oke.. tadi balik makan.. chek line.. 


pling!! ade!!!... wuyyoh!!.. giler punye lege.. heheh..


malam kang ade satu entry aku nak post..
dah dapat draft untuk balas entry " Seloka Suami Isteri Blogger".. heheh..
dari si isteri.. chewah.. korg tunggu jela ye.. 
esaited nak siapkan.. tapi kne tunggu mood mari.. heheh..
=p

8 Response to Macam lepas tahan berak!

  1. tomato says:

    hoho ! yeah ! dah siap jgn lupa habaq mai ! ;D

  2. huehuehue. tak saba yawww. cepat2. =p

  3. along along along!
    cepat wat taw

  4. lama tgu dah ni...hehehe

  5. tengah tunggu ni.... ------> lama lagi ke... lalalalaaa...

  6. haha..ko terpengaruh dengan ujang ni...berak..berak..berak..

  7. korang3!!.. dah siap dah!!.. tapi publish tetengah malam cam ade je org nak visit kan.. hohoh.. =p


    iqbalhakimi : weheheh.. sikit2 ade la.. adess.. =p

  8. sampai macam tu skali perasaan . hahahaha x))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...