teteman

Lu tak puas aty lu blah!!


salam..korang ade jumpe tak blog2 yang meletakkan ayat2 pembuka kata kat awal intro blog diorang?... ha.. banyak gak la blogger2 rajin yg bubuh bende ni.. macam2 pendekatan digunakan..
*bukan pop-up window tu ye.. yg text widget biase tu... =)
ade yg tulis "dah singgah, sudi2 lah komen ye.. dah komen, sudi2 lah follow..=)" 
oh rase terpanggil je jari ni nak gerak2kan mouse ni klik button follow kat blog tu ye tak?.. haha.. pastu nak komen pon rase tenang je..


tapi yang tak best nye bile tengah sedap2 blogwalking.. kite jumpe bende nih...lalu terbaca lah kite dengan intonasi yang tak sedap ntuk memujuk aweks yang tgah PMS pastu merajuk sebab kite lupe sambut beday parti die..

"lu tak suke blog blog wa, lu blah,
wa tak heran pon lu datang sini!!!"



berbalik pada topik asal..


der.. wa cukup tak paham dengan lu org nih...
kite dalam blogging ni ade la adab der..
nak org bace isi entry.. tapi intro dah maki hamun pengunjung..
der..korang penah jumpe tak mereka2 ni yang dok laung kat org ramai dengan ayat2 kat bawah..??


makcik jual karipapoi budak!! ko pehal ushar slack kat aku?.. tanak beli blah ar!!


bangla jual karpetincek!! saya punya karpet banyak mahal tau!.. 
kalau incek miskin takde duet pigi jaoh2 la!!


cine jual eskem : woi cilaka punya budak! kalau lu olang tanak beli eskem wa..lu olang boleh blah ar!!!


pernah tak??padahal org tu blom kate pape lagi pon..
der..kalau ade pon.. kompem tak lame pas tu lingkup bisness dorg..


kita sebagai blogger ni berkongsi dengan pembaca apa yang kita rasa.. alami.. info2..
memang kita alu2 kan tetamu yang datang jenguk blog kita..


dah kalau taknak org bace blog korg tu.. private kan la.. tak pun.. tak payah susah2 tinggal link kat page org lain.. pastu suruh follow pulak tu.. memang tak malu btol.. der...


ni tak.. pengunjung belum sempat baca isi blog yang mungkin mabeles melets kababom tuh..
tapi dah disumbat dengan ayat2 kebencian dari tukang taip@tuan blog.. ape nie?.. ape nie??


dalam Islam pon dah dinyatakan.. tetamu ni pembawa rezeki.. muliakanlah mereka sekadar yg mampu..


dalam blogging pon camtu la kirenye.. kite sbgai tuan rumah, kene la mengalu2kan kehadiran tetamu..
layan leklok.. tau la blog korg macam rumah korg.. buleh buat ape je kan.. tapi agak2 la dalam berbahase ye.. tak semua manusia yang terklik url anda mampu menerima ayat tersebut lalu meneruskan pembacaan..



ditujukan kepada engkorang yang berkenaan sahaje ye.. 
tapi along yakin.. korg yg jengah sini tak buat mense2 tuh.. 
kalau terbuat.. same2 la btulkan ye.. =)


akhir kata.. aku budak skema.. kalau salah, tegur sama-sama..
lalalala..

44 Response to Lu tak puas aty lu blah!!

  1. tomato says:

    blah r along ! haha :P

    ceq tak buat naa.. :)

  2. itu bukn ciri2 blog keen, kn?? =.="

  3. haha~ dorang rasa dorang HOT kot, sbb tu buat ayat cenggitu.. naseb baik aku cool~ so xde nak guna ayat cenggitu~ :)

  4. eee . cakap cam tu macam diorang gud2 je kan .

    Naseb bek blog saye tak macam tu . dialu2kan :)

  5. makcik jual karipap takde blog rasenye..kalau ade pun mngkin anak die yg slalu update kn

    banggla dan apek jual eskem ade twitter taw..jgn main2

    ye along..(sekarang baru nk stori) ramai blogger2 yg garang2 nie ek..takot nk komen..last2 bia je. g blog len lg best.
    lagipun kan awal2 lagi die kate die tak kesah dan suh kite blah..

    apsal pnjg sgt komen ku ini..

  6. long..wa singgah wa saje mau komen ngarut2 je der..better wa blah der haha

  7. AyinAyob says:

    like like!

  8. hoho..
    law SCC lah kan jadi mangsa,,mmg terbantut jugaklah nk bace blog tuh..

    xingin nak datang balik..
    tak mesra alam langsung

  9. Eyka says:

    memng betul pon! dasyt la itu org! hahahaXD

  10. tomato : hahahah.. tak buat takpe.. tapi nape along plak kene blah?.. =p

  11. Nusana Nosa91 : heheh.. tak jugak.. =)

  12. labender : hohoh.. naseb baek.. =)

  13. Gula-gula hati : tau takpe.. heheh.. =)

  14. Amira Naddia : maju dah zaman skarg nih.. =p
    lom cukop panjang lagi tu.. heheh.. =)

  15. whitelover : der.. nak ngarot je ke?.. la.. takpe der.. wa tak kesah la der.. nguahahah.. =p

  16. AyinAyob : =)

  17. sicomot-comel : tahu pon.. budi bahasa budaya kita.. kan3?.. =)

  18. Eyka : dahsyat.. elakkan la... hm..

  19. uishhh...ada jugakk...

  20. puteri ain : ade... pecaye lah... hm...

  21. sompah wa x penah jompe blogger tulis cmtuh sekalih der~ =.= emo bebenor tu~

  22. Sarah rasa sarah macam penah jumpa blog yang macam tu. Mcm halau je kan?Tak alu alukan tetamu langsung. Biar la orang tu. Buat rosak mood blogger je

  23. whitelover : dah jumpe kang ko tau la.. =(

  24. Sayrah : tau takpe.. =(

  25. betul2. bernasssss kata lu der. =p

  26. ape da.. sikit punya marah singh tu.. mari la kita pergi..agaknya semua org dah tersampuk kot dekat sini... hahahahahaha

  27. nub says:

    blah aa. pukoi hang satgi!

    hahahaha

  28. sTaRLighT says:

    a'ah la along, mmg ad blog2 tulis cmtu..huhuhu nak komen pn tkut kng salah komen tak pasal2 pulak kene sound..so jd silent reader je le.. =)

  29. haha macamana mau maju woooo

  30. btol tu..stuju sgt..ble jumpe blog camtu rse cam nak termuntah pon ad..bajet gengster abes..grr..

  31. padie : bernas cap beras.. =p

  32. Jupika : ala.. korg nak g mane plak ni?.. lepak la sini lelame sket... wuu.. T.T

  33. nub : ang nak pukoi aku naa.. sampai aty... =p

  34. sTaRLiGhT : tau pon.. agak2 ape tujuan sebenar die ek?.. aih... =.=

  35. kak Qaseh : die nak jadi blogger yang lantang dan tetap pendirian kt?.. nguu

  36. Nurul Afifah : tu la pasal.. kalo gengster btol takpe gak.. kalau tak gengster?.. ngaaa =p

  37. blog yang pelik
    owner yang merepek

  38. memang pelik.. memang merepek.. =.="

  39. memang pelik.. memang merepek.. =.="

  40. na ana says:

    betol3 :)

  41. r-5 says:

    btol tu along,kalau aku jumpa mmg aku harakan diri dari tgok n baca en3 dia. haha

  42. na ana : correct3! =p

  43. pangkah je.. nguu

  44. mcm2 ragam blogger ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...