teteman

SSS- Jom bikin konsert oleh BEN ASHAARI




untuk pertama kali along nak join segmen nih..ha.. korang bace jelah..=)

*sebagai seorang artis yang naek fofuler sejak menjadi blogger..cewah..along buatkonsertkhasntuksemuabloggersemalaysia..hehehe..so..nilah details die..
    1. Berikan nama tempat yang ingin anda adakan persembahan konsert itu
      • Depan laptop, buat live streaming,, tapi audio terbaek! Blogger stile!
    2. Harga tiket ?
      • Follow my blog, letak banner kat sidebar.. Tu jer ngeh3 =D
    3. Kata kata aluan untuk mereka yang datang menyaksikan konsert anda itu ..
      • Menemui para follower blog Along yang tah pape nih.. sile sumbat telinga anda sebelum dipecahkan dengan alunan suara bak halilintar sesat ditengah bilik jamming.. hukk..
    4. Sasaran kehadiran penonton ..
      • Semua blogger yang wujud dalam M’sia...terutama geng Sahabat Bloggger.. heheh
    5. Gambar anda sedang beraksi... apa apa gambar pon boleh ..
    6. *botol susu pon jadi.. mic takde.. =p
    7. Sediakan 10 buah lagu yang bakal anda dendangkan nanti.. Tajuk lagu dan penyanyi asal .. Kenapa pilih lagu tersebut ..
      1. Mengintai Dari Tirai Kamar – Exist :lagu wajib karok along nih!
      2. "
      3. "
      4. "
      5. "
      6. "
      7. "
      8. "
      9. "
      10. " lagu tu je along nak nyanyi.. wahahaha.. =p
    8. Penyanyi dalam negara yang ingin anda jemput .. Luar negara pon.. Seorang dalam negara ,seorang luar negara ..
      • Heliza..ngeh3
      • Maher Zain.. ooyehh =)
    9. Lagu penutup ... Kenapa lagu itu menjadi pilihan anda ..
      • Selamat malam - Faizal Tahir : sebab nak bagi dorg tidor lepas haruk melayan along nyanyi.. ngaa
    10. Kata kata penutup buat mereka ( penonton )
      • okeh..korang dah boleh bukak penyumbat telinge korang.. heheheh..
    11. Apakah yang ingin anda lakukan dengan duit kutipan konsert itu ?
    12. 1.     Buat kontest blog!
      2.     Buat gathering Sahabat Blogger
      3.     Blanje mak abah
      4.     Kawen.. heheheh



      No seploh langsung tak telly dgn no 2.. lantak le.. har3.. :D

      Haaa...along abis dah.. amacam ???korang berani ???  Hahaha.. Kita tengok sapa yang berani menyahut cabaran ini !!!

12 Response to SSS- Jom bikin konsert oleh BEN ASHAARI

  1. har har. comel gileee gamba. hak3. gudlak3!

  2. Hanis MY says:

    hahaha terbaik r...i likee...

  3. r-5 says:

    aku po sellu jugak nok join segmen abg ben ni. tapi biasalah mcm susa je.hahah

  4. padie: gambar paksu snap.. ngee

    Hanis : hohoh.. brokbeng yang bengong membataskan along ntuk ejas kasi molek.. =(

    r-5 : segmen je pon.. nak ngarot2 join je.. heheh..

  5. hahahah.. yuyu pun join jugakkkk... ^^


    mekasih along usop sontorian.. selalu komen belog yuyu :)

  6. eh eh?? yuyu singgah sini komen!??

    yeay!! heheheh.. thnx yuyu sebab sudi singgah =)

    same2..

    thnx sbb sudi layan karotan along.. hahah..

    *awak tu.. jgn jeles taww.. =P

  7. Anonymous says:

    'awak tu' kata suke hatiiiii awakkk laahhh. ngahahahhaha!

  8. ahah.. somel je sang "anonymous" nih.. =p

  9. cik yuz says:

    nak tempah vip pass buley??

  10. wah..mcm best je :)
    nk VVIP satu

  11. cik yuz n Syafiqah :

    vvip?.. senang jer.. buat special entry link kan kat blog along.. wahkah3.. cam kontes la pulak.. =p

  12. tengtengteng..no 4 tu menarik -kawen.. hahaha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...