teteman

Tiga ekor blogger jantan dok kepoh..


diubahsuai dari entri asal di sini .. =)


alkisah tiga orang blogger ni..seorang fanatik heliza dengan arsenal dan sorang lagi ada iras-iras mawi..yang sorang lagi konon-konon atas pagar jela..kejap sokong yang ini kejap sokong yang tu..betol ke?..aku pon tak tahu..dorg ni selalu je bergurau-gurau manja dalam blog..kalau yang ini serang yang sorg lagi balas..hahaha..

skarang ni jer along baru terase nak join sama..

untuk yang sorang, ni si atas pagar tuh anti skit ..eeh..jap..jap..bukan anti sebab apa..sebab dia peminat arsenal...grrrr..kalau time team arsenal kalah memang best la dia bantai gelak kat mamat ni..(gelak guling-guling)

yang sorang lagi ni blogger femes emes dah..lagi2 bile muke die di cop same cam Mawi.. 
tu pon lepas tersebarnye gambar die mase join gathering dengan geng2 SB maen boling arituh..


si atas pagar tu pon lebih kurang jer femes die..hmm..


along je cam lumut tepi kolah.. =p



so jom layan kejap..

ujang : oit naz..ko ada dengar cerita tak?

naz : cerita apa plak ni ujang oii..?..


iqbal : hah.. aku pon nak tau gak..

ujang : si along tu la..aku dengar kan dia..

naz : grrr..apehal plak dengan dia?..ko dengar apa?..


iqbal : hah nape ngan dia?.. dia buat sambungan rancangan A.L.O.N.G. kat tv dulu2 tu ke??..

ujang : bukan lah!.. tapi serius aku tak puas hati dengan apa yang aku dengar ni...



naz : oke..sekarang aku plak yang tak puas hati dengan ko!..
cepat la bagi tahu ape yang ko dengar pasal along tu????!!


iqbal : grrrr!!.. 


tapi kalau jadi sambung best gak!! aku minat dekat Siti Sifir tuh.. comel doh.. aww!.. 


ujang : ko nih.. budak tu pon dah besa panjang dah kot..


tapi tu la..tak terluah dengan kata-kata naz..aku dengar dia kembar ngan Tomok.. argghh!!..tidak..tidak..

naz : OMG...eden jeles..eden jeles..eden tak dapat terima kenyataan ini..den dah hensem macam mawi tapi mane dapat nak celen tomok tuh...ish..


iqbal : oke lagi la daripade aku ngan ujang takde kembar sape2 pon.. 
eh ujang, ko tau tak FB dak siti Sifir tuh?..  

ujang : ko ni tak abes2 ngan Siti Sifir tuh.. gi la cari sendiri..huh!..


tu lah naz.. aku je muke tak macam artis..dahla..aku pun dah berputus asa..aku dah mengaku kalah...aku nak bawak diri aku..

naz : oit..ko nak bawak diri pegi mana plak ni?..ko jangan buat kerja gila...



ujang : macam biasa..aku nak pergi berak...HAHAHAHA



iqbal : patot la dok kentot je dari kemarin.. hampeh!!!.. 
weh..kalau ye pon, bagi la link blog Siti Sifir tu dulu..

*iqbal berbisik sendirian :satu darab dua.. tiga!.. lalalala.. oh siti sifir.. apekah kabar gerangan mu sekarang.. haih...




nota kaki :
haha...hari tu naz ngan ujang ambil bro iqbal jadi watak tambahan dalam segmen bro ben, so kali ni dia buat entri penghargaan...special untuk dorg..


along plak.. saje nak ngarot.. lalalala.. =p

24 Response to Tiga ekor blogger jantan dok kepoh..

  1. hahahah ! penah bace nie . korang ni nakal la . kekeke :P

  2. Ujang9897 says:

    demmmm...hahaha...siot jer lu ek..

  3. ko silap bro, ni namenyer melancarkan perang.haha

  4. haha..naz dah mula ..naz dah mula..


    grrr..siti sifir lawa gak long... bak la link blog dia ke fb ke...hehe

  5. ujang : heheheh.. skali skale.. nak gak join.. hahaha

  6. naz : heheh.. perang murni namenye.. meriahkan post entry.. hahah

  7. iqbal : tu la pasal.. along pon tatau die punye fb bagai.. =p

  8. iqbal : tu la pasal.. along pon tatau die punye fb bagai.. =p

  9. Hanis MY says:

    hahaha...lawak la pepatah lumut tepi kolah hik2....eh apesal along tu dpt babak nk pergi beyak huahua...tiba2 teringat lagu tema along dgn siti sifir yg ajar teknik ssh nk ingt sifir tu haha..

  10. Ujang9897 says:

    yeeehaaa... bro ben dah promote blog kau..hehe..g terjah dia

  11. Ayuni says:

    smart blog nie...

  12. abg ben dh promote along...
    tahniah2... :)

  13. hahahaha,,,, gelak terguling guling baca ni...

  14. r-5 says:

    hahaha. aseb tak cirit terkincit sebab asik terkentot dari kemarin, klu tak susa nanti dalam sehari 2-3 kali basuh sependar~ haha. tup2 esok nak pkai sepender xde! abis terkontang2 lah benda alah tu nnt. wakakaka!

  15. kak Hanis : hahah.. asek2 lukut tepi gantang je.. kite tukar la siket.. =p
    bab beyak tu.. bro iqbal yg letak.. heheh.. =)

  16. ujang : hohoh.. dah terjah.. siap buat special entry lagi kat dia.. =p

  17. ayuni : thnx =)

  18. Aida : tenkiu2 =)

  19. Hanim : guling2 atas katil jgn sampai jato.. =p

  20. r-5 : hahahhah.. naya.. =p

  21. along : adehhh~ lawak lah cite ni!!! ai laik it,,,koh koh koh ujang gi berak pagi²...
    tapi siyesli, ai pun ingat lagi kat siti sifir tu..kerana beliau jugak lah ai mahir hafal sifir!!! ('',)

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1. New Entry "^ kEMaLaNGaN @ HIGHWAY BESRAYA ^"
    2. New Entry "^ SeLaMaT TiNGGaL MuSTiKa ^"

  22. Juli says:

    camne muka siti sifir tu yer? masa kecik pon die pakai spek itam tu, tak kenal muka camano

  23. Bro Monday : heheh..ejas je dr bro Iqbal.. =p

    Juli : sampai skarg jadi tanda tanya.. hm..

  24. along the tomok da pandai buat cite membebel ye~ hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...