teteman

Hepi beday hadekku!!!


Hepi beday hadekku!..
Haha sementare brokbeng tengah nak oke nih.. 
aku mencurik mase nak hapdet kat korang..

Harini beday hadek haku yg hampeh berfbkan nama Bento Fitry.. 
cukup dah umo die...jap kire.. lahir 1996.. 
hah cepat2 tolong kire!..sape jawab paling cepat  die terer!
Yeay!! Korg terer sebab tatau sape pon paling cepat kan.. 


cukop da umo budak ni 15taon.. wakakak.. 
die ni kecik2 da otai dah..


aku buat fb.. die pon nak buat fb..
aku buat utube die pon nak buat..
aku buat blog..  pon die nak buat gak!! Hahah..
nak tengok blog die?.. meh sini..
*sile bukak kat new tab je oke! =p


dah tengok?  Haha.. sabo jele.. budak2 lagi..

mengikut je keje die.. pelan2 die blaja la jadi tue kan..
eh memang sedang mentua pon.. beday  die arini pulak..
kah3..

Satu bende yang die buat tak ikot aku.. shuffle..
Siyes aku tak paham pejadah shuffle budak2 nih.. 
tapi shuffle group mcm yang HMC Phlow buat tu ak suke tengok.. 
sebab dorg ade buat step2 macam Jabbawokeez.. =p
*sile gugel kalo korg nak tau.. =p

tapi takpela.. slagi die tak buat bende2 yang haram aku pon tak sanggup nak bagitau..  
kite bg la kelonggaran sket kan..  haha..


Haha.. sempena beday die harini.. 
aku sebagai along bagi adiah spesel punye..


Tanak kaco die layan muvi katon Alpha n Omega kat lappy kesayangan aku tuh..
abes je katon tu nanti baru aku pk balik.. nak kacau ke tak.. hahaha

sebab ape?..

simple je..

sebab..

Aku kan abang..
*ayat iklan ape tah.. tak ingat pulak.. haha

oke lah.. cukuplah aku ngarut harini.. 
korg pon bukan suke sangat bace artikel panjang berjele2 kan.. hohoh..


to my hadek..
PMR taon ni buat leklok ye! Nanti along bg adiah tengok citer laen pulak.. hahaha.. =P

Hokeyh.. cekidaut!


  *baru sedar arini beday Heliza jugak! ngee

7 Response to Hepi beday hadekku!!!

  1. hepi besday adek along!!! hehe

  2. hahah.. die tak tau kot abg kacak die ni post beday tok die.. har3.. =p

  3. hahah.. die tak tau kot abg kacak die ni post beday tok die.. har3.. =p

  4. r-5 says:

    bro epi besday untuk adek kamoo~ haha. ckap ngn dia klu pmr dapat str8 A's aku kasi 5 ringit setiap A. haha. tapi ko kena hingatkan la bro. takut2 telupa. hehe

  5. r-5 says:

    bro epi besday untuk adek kamoo~ haha. ckap ngn dia klu pmr dapat str8 A's aku kasi 5 ringit setiap A. haha. tapi ko kena hingatkan la bro. takut2 telupa. hehe

  6. hahahah.. nanti along suh die letak kat sidebar blog die.. tp die jarg bukak pon. takpe..
    aku letak kat blog aku tros.. keh3.. =P

  7. hehe,. trimas la yea,. hix2,. =>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...