teteman

alkisah...geng Sahabat Blogger yang bengong part 2


salam.. hai korang.. =)


korang ingat tak entry aku pasal kebengongan kitorg kat Sahabat Blogger?.. ingat tak?..
kalau tak ingat.. meh bace kat sini.. oke...


nak dijadikan cerite.. smalam aku nampak bro Zulfikar post kat SB.. heheh.. 
skali die ajak sambung story la pulak.. cik Puteri Katek pon ade join mase tuh...
miss Ferra Ferrerro Rocher pon join skali.. 


maka.. berlangsunglah kisah budak2 senget di SB..tanak sembang pepanjang.. nah la... kisah rekaan kitorang.. agak2 buat drama.. mnarik nih... hm....
















hohoh.. tu la die episod ali ni.. mak ngan bapak si katek dok tengok je kitorg borak2 kat ruang tamu tu..
mamat plak dok main2 ngan air bio aura.. kak farra ntah mane lari.. tak ingat kat adik die.. nguu..
agak2 sambungan die macam mane ek?.. hahahha.. =p

14 Response to alkisah...geng Sahabat Blogger yang bengong part 2

  1. hahah.. mcm2.. klaka..

  2. sengal!!!! hahaha...

  3. hahahahha kau tergelak keras perut bayangkan Mamat syok kat sizuka...hahahahaha pastu lawak pasal nyamar pakai tudung..mak dia tak bagi kawan ngan laki... hahahaha hantu punya ucop....

  4. Raff_asy91 : agak2 kalau nampak kitorg dok sembang kat SB nanti join jela.. hahahah.. =p

    katek : sengal tak sengal.. ko pon join gak kan.. hahah.. =p

    Zulfikar : aku suke bab ko bg eskem pop tuh.. hahah.. pinjam buku doremon ngan alasan jumpe mak die pon best pe ko bagi hahah.. =p

  5. hahaha , best kann budak2 SB ! nhee~

  6. ferra ferro.. heheh..
    idea tgh mencurah2 tuh..=p

    episod 3 tgh running tuh.. join la.. hahah.. =p

  7. hahahha..happening giler...mcm dah kenal lama kan korang..?best.....nibaru dinamakan sahabat blogger..hhuuhu

  8. tahu takpe.. agak2 nampak kitorg thah running drama tu.. masuk jela.. heheheh.. =p

  9. munna says:

    untuk menghilangkan tension dgn kerja ... kak munna baca sengih sorang...

  10. weheheh.. ingt nak copy ayat satu2 jadi karangan.. tapi jenuh plak.. =p

    layan jela ye.. heheh.. =)

  11. mak oii boleh buat novel dah ni haha

  12. tu la pasal kak qaseh...

    agak2 kalau along buat..

    korg sapot tak?.. heheheh..

    tapi mase running pengambaran(balas komen kat SB) kene cukup org la main skali.. baru syiok ye tak.. =p

  13. APi says:

    seronok eh korang..^^

  14. hahahah.. agak2 nak join nanti jom la.. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...