teteman

Segmen Saya Seorang Blogger Yang Aktif


walau pon tenet kengkadang cam siput sakit jantung ditambah sakit darah tinggi pastu diabetes plak.. 
kaki kene potong lagi..er.. silap.. pastu sangkut traffic jem sebab bas terbalik halang jalan raye..

hoh..panjang btul perumpamaan.. 

sampai along tak dapat nak terjah blog2 korang yang best2.. 
tak dapat nak tinggal komen ngarut2 along nih kat entry2 korg yang gempak gelemes..
tak dapat nak join kontes2 giveaway n segmen2 mabeles fabeles yang korg anjurkan..

along tetap nak kate yang along ni blogger aktif!!... yiaaaa!!!!... =p

lantak korg la nak kate entry along tak best ke.. ngarut ke ape ke..along terime je..
agak2 boleh betulkan.. along buat..insyaAllah..

okeh.. pnjang sgt intro.. 

motifnye nak join segmen anjuran

abg Ben Ashaari yang hensem kacak bergaya
blogger femes berbody sasa
follower bertambah tak perlu kira
entry diterjah dikomen sentiasa..

hohoh.. tetibe je datang ilham plak kan..=p
padahal requirement join sikit je pon..
pas ni nak tinggal jejak kat entry nih,.. 
sempat kot.. heheh..
bawah ni banner syarat penyertaan segmen mantop nih..



oke abg Ben!! dah siap!!

3 Response to Segmen Saya Seorang Blogger Yang Aktif

  1. gud luck.. aishh susah nk masok nie hehehe

  2. r-5 says:

    huhu perlu ke saya join ek?? aduss sangat lah sibuk skrg ni~ huhu

  3. mira ellyna : heheh.. along pon ujung2 je tadi.. abg Ben tutup malam tadi.. =p

    r-5 : heheh.. nak ajak.. tapi abg Ben dah tutup segmen.. next segmen ak ajak ko ye.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...