teteman

Gurau kasar nampak?


hahah.. terkejut tak tengok tajuk?.. huh..
along lagi terkejut bace soalan formspring yang along baru dapat tadi..
itu hari ade sorang anon ni dok bagi banyak2 soalan kat fspring along..
so along jawab jela mane yg larat kan.. *bukan byk mane pon..wekk..=p


petang tadi..tengah kemas2 emel.. tgok ade notification dari formspring..
check2 jap..tengok2 along dapat soalan nih..




hah.. giler punye soalan.. tah siape punye keje tah la.. 
dah la gune anon.. mmg susah nak detek.. samada ni gurauan atau cubaan nak buruk2kan nama along yang 
takde la suci putih mane pon.. huhuh.. 


tapi takpe.. dek kerana nak melayan gurauan.. oh.. berfikir posotif dulu.. mana tau.. kot2 ade member2 lama
rindu kat along.. pastu tergerak nak prank gune fspring nih kan.. hm.. so,
along jawab la dengan soalan balik.. kot2 die nak teruskan gurauan die tu kan.. =D


pastu along publish.. kat fs jela.. malas nak post kat fb ngn sini dulu.. hm..


tup2..


tadi dapat lagi satu soalan..
kat fspring gak.. dari anon gak.. nada pon same gak.. fuh..
nak tengok soalan die?..


ni..




okeh.. agak sentap dengan soalan tersebut.. hm.. bile pulak aku buat bende2 mcm ni?..
serius.. aku tak ade langsung buat bende2 yg mampu boleh mngandungkan anak org..hadoi..
ni kalau la orang yang bagi soalan nih nak aniaya aku.. memang nyaris2 je lagi nih..


kalau ade org salah tafsir soalan ngan jawapan aku tuh.. pastu dok hebohkan.. 
memang jahanam la kan..hm..


tapi kalau die mmg siyes gurau2 jer.. heheh.. memang aku respek a.. 
lu memang terer a bagi ayat kasi kecut dgn wa.. heheh.. bile la ko nak tunjukkan diri ko sbnar..


hmmm..
tak sabar pulak nak tengok soalan berikutnye.. hm...  next!!..


ahah!..ada tambahan!..  ingatkan die da berenti.. ade lagi rupenye..
ni..



along tau along tak buat bende2 tu.. so, nape nk takut kan?..



22 Response to Gurau kasar nampak?

  1. wah~grauan yg dhsyat ni..xleh blah pnya org..haha..

  2. adeii.mmg gurau kasar tu..

  3. gua caya sama lu bro~~ hahahaa

  4. ouhh tomok ! sanggup kau buat camni kat aku .. ! :'(


    hahahah ! org gurau2 je tu .. hehe

  5. tomato says:

    kalau tak salah jgn takutt .. nnti dah tau sapa jgn lupa gtaw .. hehe :P

  6. AyinAyob says:

    ish ish ish! along. ape neyh? tsk tsk tsk.

  7. miss mucuk : agak la.. hm..

    paradoks hati : risau gak ni..ngee

    afiq dzuan : yep..sabar jela..

    tomatokering : huhuh.. harap2 la kan?.. :D

    tomato : er.. org lain2 ke?.. =p
    insyaAllah..

    AyinAyob : um.. tu la.. taktau la... hm..

  8. Berto says:

    haha, layan jer la formspring ni

  9. letak la name anak to Anoknimus bin/binti Anonymous

  10. nub says:

    haha. komen bkn photog tu hebat. ceq suka.. haha

  11. perghh!! soalan cukup dahsyat tu...koleksi soalan frmspring aku plak ada unsur kelucahan...siot btol sape yg tnyer

  12. sekeh laju2 kat anon tu along..
    hehehe...anon tu rindu kt along la tu...hehehe...

    sabau ye...

  13. gila la budak ni..along tak takut ke??kalau alief,alief dah cuak dah..kalau nak gurau pun,jgn la lebih2..along,,alief ucapkan terima aksiha tas kesudian along sudi baca,singgah dan follow blog alief tadi..memandangkan blog along ni best dan santai,alief akan follow along balik..thanx sb sudi jadi kawan blogger alief..wow!! ben Ashaari follow blog along..bukan calang2 ni..hehe

  14. dah lama xlayan formspring...

    lawak la pulak.. xpandai nk prank orang la.. klu bagi bro.. habis kecut mu bro buatkan he..23x

    sialp hari bulan masuk hot fm..

    ada sanggup

  15. Ujang9897 says:

    sah kau gay..hahahahah

  16. Berto : layan.. slagi takde bende pelik jadi.. heheh..

    bukan photog : semat gak.. heheh

    nub : sokong!

    man yusoef : hahah.. rezeki lain2 kot.. agagaga.. =p

    kekure comel : rindu la kot.. heheh =P

    alief muncung : takpe.. nk takut pon.. bnde lom cukup kronik lagi.. hmm..

    bro framestone : aiseh.. chuak jap.. kalau masuk hot fm.. mmg malu sebulan.. keh3... =p

    ujang : apsal plakkK!!!.. ko la gay!! wahahah.. aku tunggu giliran je nk kawen nnt.. lalala..=p

  17. sTaRLighT says:

    uish along..
    solan killer btl org tu..

  18. sampai macam tu nak bergurau. tak elok la kan. ^^

  19. Cik Eliza says:

    ahhahahaha! kasi penampo aja. ;P

  20. d_LA says:

    ttp je akaun FS..hehe..xyah lyn soklan pelik2 nt..pelik tol bile dtg soklan camtu kan..xpe,brani kerana benar !

  21. huhu menakutkan btol gurauan yg cmnih =.="
    org yg xtahu plak bole tersalah phm

  22. starlight : bukan killer dah.. pregnant tuh.. hohoh..

    nulhazwany : tahan jela hu..

    cik Eliza : agak2 kalau ade kat depan mase tu.. dan jelas die bukan gurau.. mmg naik kot angin.. huh..

    d_LA : yep.. brani krna benar.. !! =)

    Raji : takut gak la kalau sampai kat famly dah jadi cerita lain..
    harap2 tak la.. hm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...