teteman

Heliza..Maafkan along.. =(


semalam.. Sabtu, 19Februari.. 
Heliza datang bersusah payah ke UKM semata2 nak jumpa dgan along...
tapi malang sungguh.. along tgh sibuk latihan teater mase tu..


so, alang2 die dah sampai.. die pegi la perform kat Fessat.. 
kat Dataran Panggung Seni UKM..


maafkan along, Heliza.. bukan niat along nak biarkan Heliza perform sorg2 kat pentas Fessat tuh..
tapi apa kan daya.. komitmen pada teater yang akan dipersembahkan khamis nnti  kat dalam Panggung Seni..


hm.. naseb baek ade sorg pencacai along tolong rakamkan.. 
kire terubat la sket rindu dalam aty ni.. Heliza.. lain kali kalau along free along bgtau ye.. =p


taknak hampakan tukang rakam.. ni along up kan vid masa di Fessat..




dem.. lambat lagi nak siap up... takpe2.. along kasi gambar die kat sane .. =)




oh Heliza.... kempunan kita nak bergambar bersama...
tetap jeles kat Ujang... grr.....


*pssst..jgn korg pcaye lak Heliza cari along.. Heliza tak kenal pon along nih.. =.="


*sape2 yg free Khamis ni 24Feb ni.. jemput la dtg Panggung Seni, UKM Bangi..
kelab teater kolej along perform.. =p



11 Response to Heliza..Maafkan along.. =(

  1. r-5 says:

    peh along usop ada scandal dengan heliza lah! haahaha. cubaan berani mati nmpak, sebb ben ashaari otw tackle heliza jugak kot. wkakakaka

  2. xsangka ramai skandal heliza....
    aishhh~huhu

  3. r-5 : weheheh.. abg Ben tuh dah kawen.. susah a die nak dapat.. =p
    tapi aku dah ade kaklong.. nanti die larik plak.. =p

    ain revival : skandal kat sini je berani.. =P

  4. tomato says:

    haha ! along2... :P

  5. AyinAyob says:

    hahaha. gedik lah kau kan long. hahaha. ye ye aku ingatkan tadi. ngeh ngeh

  6. tomato : weheheh.. =p

    AyinAyob : kih3.. skali skale.. =p

  7. bkn student pun leh masuk ke along?

  8. This comment has been removed by the author.
  9. good luck la long... buat muka macho.. pastu kenyit2 sket kat heliza tu.. mesti heliza terpikat,.. aww!! haha

  10. Amira Naddia : die datang buat show.. atas undangan.. mesti la boleh.. hehehe.. =)

    TheChekJah : hahah.. laku ke along punye kenyit mate ni?.. aiseh.. =p

  11. Along, entri nih bleh jd pembakar smgt..
    mai la tgk.. hehehe..

    http://highnessfiq.blogspot.com/2010/11/berdating-dengan-heliza-helmi.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...