teteman

Promosi header dah tutup... tak terbuat pulak nanti.. =.="


tutup sementara ye.. maaf... =(


Eh eh eh??
dah nak tutup?.. alaa... baru nak mintak..
hahaha. bagi sesiapa yang berhajatkan header dari along..
masih ade peluang lagi..tak jadi pulak nak tutop.. =p.. 
kesian pulak kat kawan2 kite yg takde header lagi tu.. hm.. 
skarang nih still ada yang menunggu giliran..dan byak dah siap..syukur.. =)
yang pending tu sabar ye.. tgh cari idea nih.. heheh..


so.. korang yang belum mintak tu cepat2 la apply ye.. =D
along limitkan lagi 15 je taw..takde limit2.. bukan ramai pon mintak heheh..
tp kumpul banyak2 nanti takut tak terbuat pulak..
pastu bile rushing2 nanti jadi xcantik.. maka kecewa lah tuan punye blog.. =(
so.. sementare along tgh lapang ni.. sudi2 lah request ye.. =)


di bawah adalah senarai blog header yang dah masuk dalam list along..
along menunggu cukupkan 15 jer.. =D


yang dah siap:


Along *ahah.. sendiri pnye sendiri buat la..hahah.. =p


Mia *1st customer ..
Ujang *masih menggelupur sebab silap size..xngam dgn layout ;P
Padie *dah siap menang kontest bro Luncai pulak..tahniah =)
E-ra Pasha *along sdri ske tengok header die.. 
Amirah Anorah *dah siap!.. =)
Lya Safar *siap..tp lom psg..
Hazim Ismail. *siap dah ikut kehendak die.. =)

Bento Fitry *siap dah budak  nih punye..
Pelakar Bisikan Hati *siap tp lom psg
Ruzziana* siap, tp lom pasang
cik tomato *siap puas aty
cik meaw *siap puas aty..



senarai menunggu:


Awatiff 
Rynie
Aida
Ku Nur Izzati




kek0songan:
sape2 je yg nak req je dulu.. kalau along free along buatkan.. =)


haa.. banyak tak? heheheh.. korg yang nak apply tu cepat2 la roger2 kat FB message along k..
kat sidebar tu dah letak panjang2 dah along punye fb badge.. =)


mana2 blogger yang dah mintak tapi tak ter senarai dalam list menunggu pun bgtaw ye..
sebab emel dah bersepah2 dah ni.. dengan SB punye notification.. =p
kang kempunan pulak macam tunggu datang bulan bulan jatuh ke riba... hahaha..




*oh lagi satu.. ingatkan nak buat kontest dimase depan lah.. ape pandangan korg?..
best tak?.. ke tak best?.. hm..

18 Response to Promosi header dah tutup... tak terbuat pulak nanti.. =.="

  1. fa-in says:

    wahh,header! free je ke?
    mcm nak......

  2. yeap2.. sementara tawaran masih dibuka.. =)

  3. mR.sYaH says:

    ok jugak klu buat kontest..

  4. haha.. nak kene perah idea nih... hmm... =)

  5. wah...
    rajin lah along ni..
    huhuhuh :)

  6. haha.. cuti2 ni boleh la.. =)

  7. rajin rajin rajin lahhh die nieee. woot woot. hak3. =p mekaseyhhh buatkan header. toink toink.

  8. inche along..kalau nak jugak header nak wat cemane??

  9. padie: yep2.. hahah same2 =

    Rynie : kan ade lagi kosong tuh.. =)

  10. waa~mesti tak sempat dah nie . wuu T__T

  11. sempat lagi...

    ade yg dah req kat atas tu..
    tp xbg detail lengkap kat message fb along..

    sume tu spy along tau korg nk yg mcmane.. hm..

    so.. kalau nak.. sile2 fahamkan btul2 entry kat atas k..

    heheh..

  12. mna nma sy?ngah tnggu gk ni..hehe..

  13. kontes? buat lah. buleh join! hihi

    header? waa. mau2. boleh lagi kah? t_t

  14. ain pun nak!
    dah sent msg kat FB..
    arap2 leyh terpilih nanti~hehe

    psak contest tu ain sokong 100%..hehe

  15. along , sempat lagi tak ?
    wuuu~~ nanti saye p.m kat inbox fb along ea. .:)

  16. nak jugak nak jugak...nnt fyd msg kt fb ey...
    sokong..sokong...buat la contest...:)

  17. deeya says:

    along encem ! along kacak ! along baek hati ! nak jugak boley x ..? ta ape lambat2 pun . nnti uda PM kat FB along eh ^^

  18. aizamia3 says:

    wah... mcm best je ni, jap2 nak bukak fb nak send msg... sempat lagi kan kan kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...