teteman

Mak Dara 1st Giveaway (GA)


uit2.. korang.. Mak Dara penulis skrip drama tu dah mule buat Giveaway dah nokk!..
ni die banner meletops daripada Mak Dara..

*tatau nape rase nak gune ayat eching kaki gossip lak nih.. bedal ajele ye.. =p




ni along nak cerite nih.. kontes die senang je.. bagi tajuk drama.. tak kisah tajuk pape pon..
janji sesuai dibuat drama.. katenye..


hm.. malas nak cerite panjang.. along punye tajuk drama yang rase2 buleh meletop kalo jadi drama nanti adalah.. 


"Dialah Bapakmu, Pakweku, dan Skandal Mereka.."


amacam?.. cukup ke-buayadarat-an tak tajuk tu?.. heheheh
cambest je nak tengok drama sorg jantan buaye darat ni kan?..
ke along sorg je rase cenggitu?.. ngaa =p
*kire twist sket la dari filem keluarga 69 karya allahyarham P Ramlee dulu tuh.. 


hadiah die?..fuh.. jangan cakap.. memang meletops nokk!! haa.. jangan tak tau..
die kate.. 


untuk pemenang pertama, nama dia akan digunekan untuk drama terbaru beliau..
glamer nokk..kompem pemes korg pas ni.. hahah.. 
pastu dapat t-shirt meletops limited edition lagi..




tempat kedua plak dapat thirt meletops tuh gak.. 
yang tempat ketiga pulak akan dapat topup rm10..


*klik gambar ntuk tengok lagi jelas.. =p


haha.. sape tanak join.. memang rugi la kan.. heheh.. bukan senang nak dapat peluang nak market name korg masuk drama kan.. hahahah.. =p


okeh.. panjang lebar along bebel nih.. rasenye sume syarat2 penyertaan along dah buat kot?.. heheh..
okeyp..tinggal nak tag je lagi.. sape kah?.. haha... calon-calonnya adalah...


Zulfikar
Ujang
Bro Monday

*heheh.. out.. laithan teater.. =p

8 Response to Mak Dara 1st Giveaway (GA)

  1. Whoaaaa.. nama aku kene Tag la.. mekaceh ye ucop.. :)

  2. heheh.. samat mencube.. =)

  3. tks sudi join GA Mak Dara.. Nantikan keputusannya pada 3 march nanti ya =)

  4. tks sudi join GA Mak Dara.. Nantikan keputusannya pada 3 march nanti ya =)

  5. wokeyy!!.. =)

  6. fuyooo along..muke da mcm artis da..skrg nk jd artis betul2..glamer kau maria!

  7. glamer kau maria!!! wakakakakakakak.. =p

  8. As Salam .. Idea anda ini sungguh bernas dan menarik dan sayang jika hanya dibiarkan begitu saja..

    Anda berminat untuk menjadikan karya anda ini menjadi sebuah novel.. Drama atau Filem... Sila ke link ini

    http://www.bicaramakdara.com/2011/11/50-jemputan-untuk-para-blogger.html..

    Seramai 50 BLOGGER bakal mendapat jemputan ke acara MC PITCH ini.. Siapa tahu mungkin karya anda akan ditayangkan di novel TV atau di semua panggung wayang di Malaysia. all the best..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...