teteman

alkisah..pabila geng2 Sahabat Blogger dah bengong.. =p


bile geng2 sahabat blogger dah membengongkan diri..
macam2 cerite boley jadi.. along sendiri rase nak guling2 join buat cerite nih..
korang bace jela kalau sanggup scroll ye.. =p

*kredit tu tukang mule Zulfikar, tukang buli tapi last2 kene buli : Puteri Katek dan tukang celah : Farra Ferrerro Rocher ...

lepas ni dah tau dah nak buat ape tem2 bosan kat SB.. heheheh.. =p

*sila bukak image kat new tab untuk baca..
 tatau dah cane nak resize bagi ngam.. hukk.. T.T





giler panjang kitorg ngarut.. sampai datang seruan subuh.. heheh.. thnx bro Mohd Fadzli =) 
gurau2 gak.. solat jangan lupe ye.. =)

6 Response to alkisah..pabila geng2 Sahabat Blogger dah bengong.. =p

  1. hahahaha...aku bace 2 kali.. lawak.. nampak sangat kita merapu mcm org mabuk smlm...

    Kelinci Ajaib, Tuan katek, Sang lembu hikmat, Puteri walanong..bersambung di lain episod..

    Thanks for the print screen cap.. :)

  2. korang la ni , tebiat men kelinci . dah mabok terok .. hahahahaha x)

  3. Ujang9897 says:

    kau pun jadi org gila...hehe

  4. tomato says:

    haha ! macam2 lah korang yg kat SB ni..sampai tak larat nk bukak komen mane .. carik2 xjmpe..huhu

  5. Zulfikar : wahahaha.. terbaek la ayat2 ko.. =p

    ferra ferro : hohohoh.. tau takpe.. =p

    Ujang : tumpang skaki..ahahahah..

    tomato : seb baek bjaye snap.. =p

  6. yg paling mabuk teruk, zulfikar dgn ucop...hahahahaha....

    sengat + sengal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...