teteman

Nak blog header?=====tutup sementara====== =(


em..along pon bukan lah terer sgt bab2 grafik ni.. tapi simple2 touch up..
gune tool adobe photoshop tu along boleh la jugak tolong buatkan..


so, sape2 lagi rase2 berminat nak along buatkan header.. 
jangan malu2 nak mintak k.. kalau tak bz along boleh buatkan..


nnt bagitau la siap2..korg nak 
  1. header macam mane..
  2. sediakan lah skali gambar yg nak dimasukkan..
  3. kata2 ke details yg nak diisi..
  4. dgn link blog..so that along bleh refer la stail header mcm mane yg patut dielakkan.. =)
  5. klau ada header rujukan nak jadikan panduan lagi senang..
korg antar la message kat fb ok! (badge fb ade kat sidebar)..

fb along : sini

antare header yang along dah buat.. bar eksperimen je.. kalau korg nak stail lain pon 
along akan usehekan setakat yang mampu k.. =)

*untuk blogger2 female tu..kalau taknak gambar korg dikaburkan.. 
harap bg gambar yang tutup aurat ye.. =)

nak tengok contoh?? ade kat bawah..














ahahs.. dah bertambah koleksi.. =)




sile ke blog berkenaan untuk view kesesuaian ye.. kalau ade pape komen bgtau la k..
thnx.. 

44 Response to Nak blog header?=====tutup sementara====== =(

  1. anamizu says:

    cantek+comel la..
    along tlg buatkan free je ke nih????ngeee~~~

  2. wiwiiiit.! yang pepel tu yang pepel tuu. eheh. ;p maseyhhh3! canteekkkkssss. =p

  3. anamizu.. free jer.. bukn pro pun lgi.. =)

  4. Nurana says:

    nak jugak~nak jugakk! hehe.btw,dak ukm ea?kenal izzat?

  5. Izzat yang mane ye?..ade 3 4 org Izzat sinih.. tu yg along kenal je.. =P

  6. wah. menarik. nak mintak buatkan boleh ? :) haha. tapi bila kamu free la ya.

  7. boleh je.. =) message la kat fb ok?

  8. abg long!!huhu thanks

  9. Ujang9897 says:

    uik...gua nk gak..hehe...guna pic nie

    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18452_103825632977388_100000498563171_103550_4750422_n.jpg

  10. Nurana says:

    izzat yg pakai spek tu..tak silap nampak common friend aritu dekat fb..uhuhu

  11. Hazim_91 says:

    hahaha..along..memg nak sruh buatkan..tp still tgh pk header mcm mane yg nak sruh along buatkan..heheh

  12. Nurana: Izzat Hafiz? atau Izzat Rodi? Izzat lain?.. heheh.. ramai pulak izzat pakai spek.. =P

  13. Mia : orait je.. =)

  14. Ujang: coming soon.. =)

  15. Hazim: dah dapat nnt bgtau k.. along nk buatkan skarg takut lari dari template plak nt.. =)

  16. Along ni..yusof rosli ke?????
    ADA@@..nak2..hehehehehheh..boleh??

  17. ye la.. nt message details kat fb message k.. =)
    *skang tgh buat era pasha punye.. =)

  18. APAN says:

    haha...pandaiko adobe ye...
    aku de install tpi mls nak gne...
    ko tlg la buat se...
    free?

  19. hahh.. blaja lam kelas siket2..
    blaja sdri banyak2..
    boleh la.. =)

    free je buat mase ni.. =)

    kalau nk, apply la.. hahah..
    aku free nnt aku buatkan..

  20. APAN says:

    nanti aku pikir dulu...
    aku pun x sure nak header camne...
    tq weh...

  21. hangat tuhss. hee.

  22. best woo buat header tem boring2 nih..
    yang last tu mmg press abes.. =)

    oyah nak gak ke?.. hohoh..

  23. mcm besh jek...nk leh...hik2

  24. ..comelnye along wat..
    wat kan mai punye skali boleh..??hehe..^_^

  25. boleh2.. apply je kat message fb..
    dah nak tutup ni.. =)
    =)

  26. along : semat ah header2 yu bikin ni geng!!! ai laik dis so mac!!! tapi sayam skali dah tutup...tapi x pe, jap ai nak add yu punye FB...samat bekenalan ok...koh koh koh

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1. New Entry "('',)saya MENAM moto!!!('',)"
    2. New Entry "^_^ciTE masa HARI WILAYAH 2011^_^"

  27. imFARAH says:

    along..nk gak header..hee
    btw still new in dis blogging world..
    apa2 msg kt fb along..

  28. nub says:

    nak gak. hahak

  29. xleh yg cekci ea?
    br nk suh wat kn header aku kai bikini

  30. nub : ang nak, ang apply la.. borang ade kat message FB hahahah..=p

  31. Amira Nadia : ngee.. takut nanti berdarah idong nak edit.. ngahahaha.

  32. dh add dh fb along..nti apprve erk..nk mtk tlg wtkn header,header ktanya blog xlwa..sob3 :(
    nma fb Cekenit NurAz..

  33. Cik Eliza says:

    eit,

    boley tak wat tutorial pasal adobe photoshop,

    tatawu na guna.

    ehehehehe!

    kalau boleh, nak jugak header comel-comel cam di atas.

    buat kan boleh kan.kan.kan.kan?

    *muka comel* haha

    ;p

  34. miss mucuk : lapang nanti along buat.. =)

    Cik Eliza : tutorial?.. hm..
    insyaAllah bila ada kelapangan..

    sebab buat tutorial ni leceh nak printscreen satu2.. kalau tak buat kang tak paham pulak.. =)

  35. Cik Eliza says:

    hukeh, tak jadi masalah, :)

    tapaya susa-susa , hekhekhek

  36. amny.. says:

    agk2 bley tmpah ag ke x?

  37. Miss Mucuk : uhuh.. sori tak sempat update list.. =p

    Cik Eliza : =)

    amny : nanti message kat fb ye..
    along lapang nanti along butkan..
    tggu giliran ye.. =)

  38. cantik je header along buat! ^^

  39. cantik2 laaa along watkann!!! nanie nk try blh x yee???

  40. yatie : thnx =)

    slumberznanie : dah antar mesej kan?.. heheh.. insyaAllah..

    tapi agak lambat la kot.. skarg tgh bz latihan teater.. =(
    request dari kawan2 pon byk yg tertanguh.. tunggu ye.. =)

  41. dh penuh ke?ala......

  42. OK XPEEE..... DEMI MNDPT HEADER TERCanTIK DR ALONG... LAUTAN APII SGGUP KURENANGI. HAHHAHA GURAU JEEE
    xpe2 ble2 pun nanie xksh pun yee. jgn isau.

  43. CikTomyam says:

    nk gakk along weh.. cantek wehh..hee buatkan kat cik tomyam satu naa =)

  44. cntik.....
    nak jgak header..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...