teteman

Akhirnya! keputusan diumumkan!! yeayyyy!!!! :D tapi....=.="


 Terra Rossa selesai sudah khamis lepas.. dan keputusan nya.. dah diumumkan semalam..
daripada kesemua sepuluh persembahan oleh sepuluh kolej yang ade dalam UKM ni..
juri-juri akhirnya sebulat suara memutuskan para pemenang setiap kategori yg diwujudkan..


antara yg along ingat..

  • Johan keseluruhan : Bukan Deja Vu - KTHO *siyes dorg sangat best!!
  • N. Johan keseluruhan : Terra Rossa - KPZ *yeayyyyyyy!!!!!!!!!!!!syukurrr.... =)
  • Ketiga keseluruhan : Kipas Tangan - KBH *lakonan diorg memang best!!!
  • Pengarah terbaik : Syed Omar - Bukan Deja Vu - KTHO * jugak
  • Pelakon lelaki terbaik : Along Usop(Leman) - Terra Rossa - KPZ *blasing wehh.. blasingg!!! =)
  • Pelakon wanita terbaik : Maizura (Narti)- Bukan Deja Vu - KTHO *klasmet aku dulu nih.. =)
    • bla.. bla.. bla.. tak brape ingat dah anugerah yg lain..
    • yang penting Terra Rossa dpat lagi 2 anugerah!.. =)
  • Setting terbaik - Terra Rossa - KPZ *trime kasih kepada props sampah kitorg yg terer choruss!!! 
  • Anugerah khas juri - Fatin(Jenab) -Terra Rossa - KPZ
Johan keseluruhan =)
siyes korg nyer bkan Deja Vu mmg best!!

Naib Johan Keseluruhan
ayark.. ade yg dah balik.. =p

ketiga keseluruhan
em... taktau mane satu dorg... =.="

tempek sket muke snirik.. lantak la korg nak kate ape pon.. lalala.. =p
*cam mimpi je rase bile name disebut.. ww.. blasing2..  >-<"

nak tengok gambar pemenang2 yg lain?.. klik kat sini

memang sangat tak sangka dapat beat team KBH(Tekad) unuk dapat no 2 sebenarnya.. tapi KTHO memang sangat best.. dan sangat layak untuk dapat semua anugerah yang dorg dapat! banyak kottt!!...respek kat dorg semua!!....

kepada yang lain2 tu.. harap2 tak putus asa lepas tengok keputusan pertandingan tu..
dan kawan2 yg menang pulak.. 

jom sama2 terus tingkatkan kemampuan diri.. 
elakkan kekwat cap mintak kaki  >;(

oh.. kejap2.. dalam byak2 wish congrats kat wall aku... yg bwah ni paling dahsyat tahap syaitoonirrojim.. hahahaha.. takpe2.. hari ni aku pasrah je ngan korang ye katek.. pika.. hahaha..

*risau plak korg pk bebukan.. so.. nak bace.. pepandai la bukak kat new tab ye.. =p


sempat lagik nak berdrama kontrobesi.. cam lahanat je ayat korang kan?.. hahaha :D
naseb baek la korg tak sambung pas aku away tadi.. har3.. oke2.. out.. 
sekian sahaja laporan berita pada hari ini.. =p


18 Response to Akhirnya! keputusan diumumkan!! yeayyyy!!!! :D tapi....=.="

  1. sicKo^ says:

    tahniah.. tahniah..

  2. U u u... tahniah3.... congrats.... hehe... dapat anugerah pelakon terbaek uh.... tahniah3... aku pun x taw nie knape aku lak excited semacam je nih.... hehhee.... *nak rase mcD kot!!!

  3. sicko : tenkiu3.. =)

  4. Hafiz tacink : hohohoh.. tenkiu2.. ko esaited nak blanje aku ke?.. wakakakk =p

  5. kaklong tu weyh!!!
    hahhahaha...
    cess,, kaklong tak komen pulak??
    wuaaa....;p
    btw, congratz mr. leman!

  6. along usop : TAHNIAH!!! wah~ hebat lah kira nye yu dapat menam pelakon lelaki terbaik!!! ai laik dis...('',)

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "Join Bloglist Ujang9897"
    2.New Entry "Hujan Sangat Lebat Pagi Ini !!!"

  7. Sekalung tahniah Utk Ucop....

    aku takleh tahan gelak smlm si katek pedajal ko... dia boleh bawak ketengah tu.. hahaha..

    Yang ko kelam kabut tak leh masuk watak kenapa semalam? depan kaklong jem laaa.. choyyyyy hahahahahahahahahahahahahahahahaha

  8. kak long~! kak long~! mane kak long nih~ hahahahaha~

    weyh, congrats menang award~ smalam dah la ade oscar... ala ala dapat oscar gitu...hahaha~

  9. geera : kaklong tgh panas mase tuh.. ngee

  10. Bro Monday : tengkiu.. =) em.. boleh la..skit2.. =p

  11. Jupika :
    kalo kat sb takde la direct kantoi ngn famly.. tapi ni kat wall...ngeee..

    siyes cam chilanat semalam... ni kalo famly aku bace kompem....... =.="

  12. XiX : heheh.. die nyorok kot.. =p
    oscar?.. pon boley... weheheh

  13. ramai nye panggil kaklong.? ceh. =p

    tahniah sayangggg.! bangga jap. ;) keep it up.!

  14. padlie says:

    tahniah! tahun depan leh jd calon Oscar lak :)

    Entry terbaru padlie: Enginear Oh Enjinyiur..

  15. ayokk.. kaklong dah datang.. =p

  16. padlie : oscar?.. heheh.. amin..
    ngee... tah bile la dapat.. =p

  17. sayang2 dah skarang~~ ekekekeke =D

  18. shhhhhh.. ahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...