teteman

Maafkan kami KSP dan semua blogger yang lain..


Assalamualaikum.. ingat tak entry membako along pasal 
baru-baru ni *banyak gile pkataan baru.. =p
ha.. kitorg ade rakam byk video.. tapi panjang sgt.. blom siap eandit lagi.. so, yang ni video pendek kami
diwakilkan oleh Taufiq Helios dan tuanrumah Eman Halia, memohon maaf pada rakan2 blogger yang lain sebab tak dapat nak buat open invitation.. 



versi 1tube  di upload =p



versi youtube pulak


harap korang tak tacink ngan kitorg oke!..
nanti dah ade timing power, tempat mantap, crowd mabeles, kite buat gath besar-besaran punye.. heheh


4 Response to Maafkan kami KSP dan semua blogger yang lain..

  1. rindu pulak dah nak mandi kat sungai
    ~

  2. seronokk dapat mandi sungai..hehe

  3. Nurul Afifah :

    ahahah.. buley pulak rindu mandi sungai.. =p

    sungai mane plak tu??

  4. puteri ain :

    yep!! seronokk!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...