teteman

Doodle dah siap batch 2: aizamia3!


aip.. aritu along ade buat segmen main2 dengan doodle kan3??.. em.. tak prasan?.. sini
hm.. boleh tahan.. ramai gak yang mintak.. heheh.. oh.. nak maklumkan.. along hold dulu request segmen tu ye.. sebab takut tak terbuat.. ngeee.. =p

aritu blogger yang 1st request mase along buat segmen ni adalah saudari aizamia3..
sekali 2 gambar die bagi.. adess... berpeloh nak buat.. fuh3.. =.=

oleh yang demikian.. yang lain along buat dalam next entry ye.. 
insyaAllah..=)



ni gambar rujukan dan doodle yang dah dibuat.. =) 



along gune software paint untuk lukis+warna.. potosop just guna mase nak edit efek gambar je.. =p


13 Response to Doodle dah siap batch 2: aizamia3!

  1. Naddia says:

    byk nye mase lapang along...

  2. hahahah.. kalau gambar simple.. tak sampai sejam pon siap.. =)

    *musykil jap.. nape angah tanye camtu.. =p

  3. comelll oo doodle tu...

  4. Rainbow says:

    jelesnyer la org yg pndai guna paint ni. tgn rain ketar pkinson la. tahu potoshop je,...

    tabikk along

  5. puteri ain :
    adeyy.. bulat2 je... =p

  6. Rainbow :

    er.. potosop tu lagi la expert.. =p

  7. zuwaidah says:

    comel laaaaaa

  8. diana says:

    akak tak pandai la benda2 gini..:p

  9. aizamia3 says:

    wah.. along.. sobsob.. terima kasih ek.. baru dapat bukak dengan selesa sekarang ni.. tapi budak2 tu tdo lagi.. nanti nak tunjuk kat dorang..

    hari tu perasan kat dalam FB, try bukak tapi tak dapat, almaklumler line kat rumah siput lagi laju rasanye..

    terima kasih.. lain kali boleh request lg..? hehehe..

  10. aizamia3 says:

    lupa lak... mintak dua sebab senang kang tak gaduh.. budak dua orang nak menang je.. hehehe..

  11. alahai..

    kiutnye yg ade doremon tuh ^^

  12. aizamia3 says:

    kihkihkih... doremon tu montel kan kan kan...

  13. bro .. ade link nak download fotosop tak hehe .. nak la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...