teteman

keBANGANGanMU terserlah!!


bod**!! gamp***!! syilanat!!  tahi!!!..grr!!!!


oh.. jahatnye mulot along.. hukk...
astaghfirullahalazim... =.=


em.. nada entry along kali ni amatlah marah ye kawan2.. atas sikap seorang manusia yang terserlah kekurangan budi bahase terhadap hak orang lain.. demm... bunyi cam kes besar je.. tapi takde la besar mane.. 
tapi.. kire besar jugak la kan?.. er.. besar ke tak besar ni??.. err... abaikan.. hm.. teruskan pada kes yang dimaksudkan..


ni satu kes baru jadi kat along baru nih.. kat kolej.. tempat paking muto.. biase la.. budak2 kolej kaye2.. ramai yang bawak kete.. tapi along yang tak brepe nak kaye ni.. pkai muto jela kan.. heheh..

ni la die yamahaSS110 kekasih tonggekku.. =p


kisah terjadi bile along terpakse meninggalkan beliau bersama muto2 lain kat paking blok.. sebab takley paking lam bilik.. hukk.. em.. situasi tempat paking macam kat bawah ni.. 
*nguu.. tak terer lukis.. =.=


dah siap kunci handle sebagai langkah keselamatan.. tapi tak kunci tayar supaya muto kat dalam senang nak keluar.. just tolak keluar muto along jer..

em.. tapi, yang jadi masalahnye bile along kembali ke mutor sebab nak kuar jalan2 sekitar UKM terchenta nih.. 

*tak ingat sebab ape sebenarnye =.=
punye lah terkejut along tengok.. SS kecintaan ku terdedah bahaya disondol dirempuh dilanggar oleh kenderaan2 yang lalu di kawasan parking tuh!!!.. dem!! 




kejam tak beliau??.. kejam tak??..
tak boleh ke tolak balik SS tuh ke tempat asal?? berat sangat ke?? penat ke?? rushing ke?? grrr!!!... mujur la along tak ingat muto mane yang terperangkap tuh.. kalau tak.. teringin gak jeling2 sape tuan empunye, boleh tegur sapa mintak sain atas budi bahase beliau yang sangat tinggi melangit tuh.. =.=

kalau lah lori sampah nak lalu, kete nak keluar masuk.. tak ke jenuh diorang pulak yang nak kene alihkan muto along??.. pandai keluarkan, pandai la masukkan balik... hish... adab simple dalam paking muto camni pon nak kene ajar ke?.. =.=

hukk.. penat bertimbangrasa kat orang lain.. tup2 orang buat cenggini pulak kat kite. demmm!.. =.=

26 Response to keBANGANGanMU terserlah!!

  1. solo molo says:

    bengongnyer orang tue...
    takde kesedaran sivik langsung..

  2. nguu.. naseb baek takde sape2 langgar ke ape ke.. kalau tak.. adess...

  3. kesian kekasih tonggek~ naseb tak cedera~ :">

  4. biasa la . aku penah nampak gak benda ni jadi kat depan kolej UO depan fst ukm . ada skuter kat tgh2 jln kes mcm ko ni la . nasib baik aku baik tlg masukkan balik motor sapa tah

  5. il ya na says:

    selain alihkan kekasih tonggek along tu cemane g si pengalih tu nak kuor kan muto die? any idea?

  6. ape lagi alongggg.. kita bako jeee..kita bako je bako je ... kitaaaa baakooooo jeee..... brengset betul motor tuuuhh

  7. labender :

    tu la pasal.. mujur sungguh.. =.=

  8. hakeem kira :

    syukur.. mulia sungguh perbuatanmu..
    harap2 ramai lagi la manusia prihatin macam tu.. =)

  9. il ya na :

    pikul muto die.. ngueheheheheheh.. =p

    along tak kisah pon die tolak SS tu keluar...

    yang along kisah..

    bile die tak tolak masuk balik...
    =.=

  10. Jupika :

    hahah.. kalau jumpe.. buleh la kot nak try bako... =p

  11. budingyun says:

    sabor jer la :)

  12. budus la

  13. Naddia says:

    len kali along ikat je kat tiang lampu

  14. sabar2 ye along .. nnt qaseh tlg tolak balik hehek tak baik mencarut !!!

  15. budingyun & June Flizzow :

    nguuuu... =.=

  16. Naddia :

    tiang lampu pon tak ade dekat2 situ... tak dapek la pulak den nak ikat an.. =.=

  17. kak Qaseh :

    fuh3.. lam aty je.. nguu... istighfar banyak kali.. fuh3....

  18. woo kejam gila orang tue....tak dak moral lansung..memang bengong gila

  19. w says:

    oh sgt bersimpati terhadap anda..sepuk jew org yg sungguh xberbudi bhsa itu..

  20. si ngokngek :

    agak la.. sabo je mnahan..hukk.. =.=

  21. memang x patut laa~
    kalau tahu sape wat bnda terkutuk tuh t kite bako reramai ekk~
    semoga miss SS tr0s selamat..:D

  22. ain revival :

    tak patot.. tak patot... =.=

  23. pRiNCe says:

    thnx tau tuk teguran tu...sy dah baiki...:)

  24. <-- ini pon penah buat mcm tue..kt sekola last year..haha..kejam laa jugak

  25. prince :

    sama2.. =)
    kalau along pon ade buat silap.. tegur2 je k.. =)

  26. amalina:

    ish3.... jahatnyer... =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...