teteman

Along sebaris dengan Ben Ashaari Mat Gebu dan Ezhan Artwork?


Along dah sebaris dengan Ben Ashaari? Mat Gebu?? Ezhan Artwork???... fuh.. korang sendiri tau kan.. sekarang ni follower diorang semua dah ribu-ribu... blog along ni baru ratus2 lagi.. 
tu pon.. terengsot2 lagi nak meningkat.. =.=


okeh.. celah mane pulak along sebaris dengan otai2 nih semua?..
em.. semua ni atas budi bicara kak Zuwaidah yang telah meletakkan blog along sebaris dengan diorang dalam entry kat sini..



so, dengan merasa rendah dirinya along berasa sangat berbesar hati nak review la sket blog kak Zu nih... 


em..ni header die..simple je kan? heheh.. =)




em.. penulisan akak dah santai..best.. terserlah gaya seorang yang berpengalaman luas dalam menulis heheh..=) 
dan.. blog akak ringan..tak ada widget2 yang tak perlu.. tak ada hiasan2 yang serosakkan pandangan..pendek cerite.. senang nak bace..heheh.. =) 


cuma dalam satu page, akak set satu entry jer.. so, nk bace older entry kene selalu tekan link kat bawah tu..
saye cadangkan akak set dalam 3-4 pon oke kot..alang2 bukak, boleh tengok entry lame2 kan?.. tapi jgn la byk sangat.. lambat pulak loading nanti... =)

part ruangan komen, along just cadangkan akak buat dalam bentuk pop-up, so, kalau pembaca nak komen, tak perlu load blog akak banyak kali.. saye ade buat tutorial kat "tips mudahkan komen"



em.. yang lain.. oke dah kot.. teruskan berblogging ye kak! =)

4 Response to Along sebaris dengan Ben Ashaari Mat Gebu dan Ezhan Artwork?

  1. best nye dpt direview sbaris ngn blogger otai mcm tu.,

  2. zuwaidah says:

    yezzaaaaaaaaaaa it's compliment for you dik.
    haaaaa...bagus bagi akak tutorial nih...akak pun still buta IT, main belasah je buat blog ni..mana sempat nak buat revision hehehehhe..ni pun curi buat blogggg tengah2 buat keja ofis nih!!!
    jap! nanti akak cuba try mcm along cakap tu..
    so keep on blogging dik...i likeeeee

  3. zuwaidah says:

    along, bagi email. nanti akak bagi password

  4. ucop_kurosaki345@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...