teteman

Meloqlaq dengan Nub budak ketegaq


penat dah pantun2 smalam.. sampai separuh akhir je.. *padahal 7 team je antar.. ngeheheh.. =p
okeh.. malam ni.. nak isi entry blog dengan satu segmen oleh nub yang loklaq..
ni header/banner die.. 
hah.. loklaq tak banner die?.. panda bajet comel muke ngantuk nak tido sandar kat buluh.. ngeheheh.. 
comel lagi Rita Surihani..er.. apesal cam lain je bunyi??.. lantak lah..

segmen Jom Meloqlaq nih pasai gamba bawah ni..


tengok puas2 kat gambar tuh..soalannya.....

  1. Budak ni dok pandang ke laut ka dok pandang ke darat
    • buatpa nak pandang darat?..sedangkan angin sempoi2 bahasa sesempoi aku yang kacak bergaya dok tiop dari tengah laut nih lagi nyaman daripada pandangan kat darat nuh.. mak nyah dok jual badan cari jantan2 jambu macho nak buat teman.. ewww..putuih slera nak tengok..
  2. agak2 apa di dalam pemikiran beliau waktu itu??
    • along tau sangat ape yang die fikirkan tuh... dalam hati dok kata gini..
      "lihatlah duniaaa!!! lihatlah!!! aku dok mai sini layan laut bergelora di subuh hari menayangkan bulu ketiakku yang masam pasai aku lom mandi 3 hari.. muahahahaha... biaq pi la mak nyah kat blakang nuh pengsan ka.. muntah darah ka... yang penting aku puas.. ketiak ku terasa sejuk di usap2 lembut bayu nan syahdu..." ffiiuuuuuu....fiuuuuuu... fiuuuuuuu....... maka melibas2 lah bulu-bulu ketiaknya walau tak terlihat oleh lensa kamera cabuk paparazi berkelulusan PhD...
tu jelah jawapan paling loqlaq tapi tepat bak kata pepatah ibarat dilastik cicak didinding.. kalau kena mati cicak tu.. kalau tak kena, tukang lastik balik kena lastik sdri..
*along penah terlepas getah lastik.. piapppp!!! kena mata sdri.. stengah jam takley bukak mata.. pedih amat oih.... =.="

korang ada jawapan lagi loqlaq?? jemput2 la join kat sini

9 Response to Meloqlaq dengan Nub budak ketegaq

  1. wahahahah..loklaq btoi tu..

  2. eh..lupa lak nk kasi tau..sdah kne tag la..Hahaha

    http://decadeworld.blogspot.com/2011/03/aku-along-usop.html

  3. nub says:

    wahaha. tediaa loqlaq gegila!!

    hang tunggu,hang tunggu. aku pukoi satgi. ahha

  4. Dda Ly says:

    hihih gudlak along! mmg loqlaq sungguh jawapan tuh...

    meh ke rumah..
    ~monday blues~
    keep in touch ye..♥♥♥

  5. deeya says:

    loqlaq sungguh along nie :)

  6. Fakhrul1409 :

    ahah.. dah dibalas terjah! trimas sebab sudi review!.. =)

  7. nub :

    pukoi la.. pukoi la.. au tunggu je.. weheheh.. =p

  8. Dda Ly & Dya :

    loqlaq skali skala.. =p

  9. weyh along ape hang duk loqlaq nie ha??? sabbo jellaaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...