teteman

dah 400!!!!!


ahernya!!!! ahernya!!! yeay!!!.. dah 400!! wuiyooo... manyak tuu... heheheh...
sapekah follower bertuah tu?.. sat kite skodeng.. =p




nampak tak sape tu?.. nampak tak?.. haha..
kalau tak nampak.. zum lagi gambar tu kasi nampak.. heheh


tu lah die cik Khumaera =)
follower die dah 1555 dah skarg.. tp tetap sudi follow along yg baru lagi nih.. hehe..



okeh.. thnx byk2 kat sume blogger yg sudi follow blog along yang tak seberapa nih..
terharu sgt2.. syg korang.. akhir2 ni agak bz.. dgn teater.. so, tak dpat luang cukup mse nak gledah 
semua blog korg.. tak dapat nak tempek komen2 ngarut/jiwang/poyo kat entry2 korg..
ape2 pon.. korg yg baru start tu truskan blogging.. yang sedia blogging u pon sama...


cuma nak ingatkan..


jangan putus asa...
jangan malu bertegur sapa..
jangan sedih hinaan dunia..
kerana kita penulis kata..


=)

6 Response to dah 400!!!!!

  1. AdyBudika says:

    aku nak stop follow la..ahahahha..so tak cukup 400 then aku follow balik..so aku jadi yg ke 400 la :P

  2. bernas gak idea ko tuh.. tapi...

    aku tanak dah buat entry 400 nanti..

    lalala ..=p

  3. cik pulau says:

    waahh.. dah 400..
    cik pulau baru je 300.. uhukkk..

  4. pelan2 kayuh.. lame2 sampai la.. =)

  5. tahniah anda. =)

  6. r-5 says:

    kita penulis kata? bukan kamu sahaja kah penulis kata? hehehe. lama tak komen blog along ni~ ade gak jenguk baca-baca sambil terkahkah kihkih. huhu. tapi tak terkomen kerana masa mencemburui. hehe. btw teruskan usaha blogging anda, ada masa saya lagi saya bertandang tinggalkan kesan. ngee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...