teteman

Segmen : Main2 dengan Doodle


bile aku terjebak buat doodle.. heheheh... 
ni sume gara2 katek dan lelaen la nih... grr....

bawah ni adalah cubaan along buat doodle stail sendiri gunekan MS Paint...
setakat ni baru 2 orang siap.. heheh.. 
along tunjuk gambar rujukan dgn doodle yg terhasil ye.. =)



 

heheh.. oke tak?? oke tak?.. =p
em.. sori la kalau tak cantek... along masih kaku lagi nak doodle2 nih.. 
nguu.. =.="

sape lagi nak?..sile buat post khas mintak along buatkan..=p
pastu bak mai link entry letak kat bawah ni.. wakakakak..

syarat2..
1. buat entry bertajuk : "saya nak doodle daripada along usop!!"
2. bagi sebab nape nak along buatkan doodle untuk korang..=p
*jangan lupe letakkan sekali gambar untuk dirujuk ye.. =)
3.pastu cam biase, paste link korang kat komen entry nih.. heheheh..
*kejam tak?? heheheh
kire fair la kan?.. =p

40 Response to Segmen : Main2 dengan Doodle

  1. asal katek tembam lak nih??hik3 cumel2.. cumel2,,

  2. TOMBAAAMMM SEYHHH. HAHAK. MASEYHHH ALONGGG. ;)

  3. miss atie says:

    mhu jugeeeeeeeeeeeee

  4. hidung x boleh blah!

    http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/contest-kami-fotogenik.html

    ada contest!

  5. nak3...

  6. buatkan bole? hahaha

  7. hidung katek kembang.... mata padie bulat... hehehehe pandai ko lukis ehhh.. :)

  8. ADfeez says:

    hrhehhe comel kot.... ;)_

  9. CikBulat says:

    tanak comment, CB xda.

  10. Amalina :

    hahahkk.. along tak reti kuruskan.. gambar refer die mintak lengkung2 sampai tembam... ngeee =p

  11. padie :

    hahakk.. same2 ! =)

  12. miss atie :

    ape lagi.. sile buat entry!.. =p

  13. mr vampire :

    idong takley buat detail sgt..
    ngeee... kalo tak.. jadi pelik.. =p

  14. nub says:

    hahaha..padiela naa... style2

  15. nub :

    hahah.. =p

  16. hahaha! sameeeeeeeeeeeeeee!!! watkan akak pulok~~~ :D

  17. eh, kak long pun ade doodle~ hak3 XD

  18. aizamia3 says:

    buatkan untuk yang ini boleh... alah... bolehlah... ;)

    http://aizamia3.blogspot.com/2011/03/saya-nak-doodle-daripada-along-usop.html

  19. Dda Ly says:

    waaa shumelll!!:)

    meh ke rumah..
    ~ku panjatkan syukur~
    keep in touch ye..♥♥♥

  20. zuwaidah says:

    so cute laaaaaa

  21. kak Sunah :

    bak mai link!.. =p

  22. XiX :

    hahah.. ade... takley takde.. =p

  23. aizamia :

    okeh.. dah masuk list.. =)

  24. Dda Ly :

    thanx =)
    dah singgah tadi.. =)

  25. kak Zuwaidah :

    thanx kak Zu.. =)

  26. mia.lia says:

    http://luvmia97.blogspot.com/2011/03/saya-nak-doodle-daripada-along-usop.html

    weee.. :D

  27. mcm lilo n stitch~ hihi.
    dot. ehem ehem.

  28. Yuyu nak la!!!

  29. shahsyaz says:

    nk, nk, nk..

    http://shahrulsyazyan.blogspot.com/2011/03/saya-nak-doodle-daripada-along-usop.html

  30. aizamia3 says:

    wah best... tq tq..

  31. http://fryrehanna.blogspot.com/2011/03/saya-nak-doodle-daripada-along-usop.html

    aku nak jugak ! tak kire.

    haha XD

  32. Naddia says:

    ape nie along?? angah tak phm satu mende pon...ape ini semua?? kenape angah br alek kampong 3 hari sume da berubah???
    mngape???

  33. yang dah bagi link tu sabar ye.. heheh.. nanti along buatkan.. =)

  34. cucuopahatok :

    ye nape?.. =p

  35. yuyu :

    kalau nak sile request ye.. lalala =p

  36. Naddia :

    ape yang tak pahamnyer angah?..
    heheheh

    doodle nih gambar versi katon la.. tu la sape suh tak buat FB.. kan dah ketinggalan.. =p
    nak gak ke??..

    sile ikut terma dan syrat2 kat atas ye.. heheheh..

  37. wat kan bleh? hehe.

    http://heyshira.blogspot.com/2011/03/saye-nak-doodle-daripada-along-usop.html

  38. tunggu giliran ye.. =)

  39. Naddia says:

    fb ade..tp goku kawal sume. lgpon dlm tuh slalu borak2 dgn family n lecturer..mane leh mncarut2 along! haha

  40. hahahah.. baek... andai gigih olehmu.. buat jela satu ekaun khas... wakakakakak..

    mnanges ujang kang.. har3... =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...