teteman

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA


harini Ben Ashaari buat segmen lagi... tapi bab cintan cintun la pulekss... along ni noob sket bab2 cintun2 nih.. tapi tetap nak join gak! yiaaa!!! bedal jela jawab yek... padahal semalam dah kene terjah satu dua soalan camnih pon.. =p

dan soalan2 panas ala-ala melodi terjah daripada abg ben hahah.. *apesal skarang sume dok tanye pasal bende2 nih?.. ngeee =p
  1. Wanita bagaimanakah yang menjadi pilihan hati anda?
    • dulu ada macam2 dalam list... tapi skarang nih.. taknak la memilih sangat.. asal die sudi kat kite.. kite sudi kat die.. die sayang kat kite.. kite sayang kat die.. insyaAllah.. panjang jodoh.. ke jinjang pelamin jugak nanti.. =)
  2. definisi keseksian seseorang wanita bagi anda..
    1. Seksi barat :
      muke nak menggoda je.. cun melets.. botox sana sini.. kening halus cukur tajam punye.. body melentik depan belakang.. pakaian nak kecik sekecik2nye.. dem.. tu sume setan yang suro join buat dose tu..
    2. Seksi kite :
      bila empunya badan tinggi santunnya, lembut tuturnya, terjaga adabnya, lembut hati lelaki bila memandang.. tapi paling seksi bile dia terkentot!!..kompem seksi tang nak kaver malu tuh.. muahahahaha!!!
  3. Apakah maksud PENGORBANAN CINTA bagi anda?
    • hm...mungkinkah bila kita terpaksa melepaskan si dia yang sedang beraja kat hati? akibat dijodohkan dengan org lain? akibat nak beri kebahagiaan lebih pada sidia?*mungkin org lain tu lebih mampu membahagiakan.. demm.... buat muvi boleh meletts nih.. =.="
  4. perlukah pasangan anda berkorban apa sahaja demi membuktikan cintanya pada anda?
    • isk.. tak sanggup nak demand lebih2.. kita ada tanggungjawab lagi besar kat Allah, mak abah.. "apa sahaja" tu macam terlalu besar tarafnya.. dah diijabkabulkan nanti baru boleh fikirkan.. =.=
  5. Jika keluarga pasangan taknak anda sebagai menantu mereka, apakah yang akan anda lakukan?
    • carik lain.. oke tipu hahahah.. alahai.. sadisnye.. ni kes byk sgt tengok citer jiwang la ni.. hukk... mesti la sadis.. kite nak kat die.. die pon nak kat kite.. tup2 mereke taknak kat kite pulak.. potong stim btol.. tacing sebulan.. carik peluang nak ngorat mereka pulak.. kot2 ade paluang.. nguaaa.. kalo takde.. nak wat cane kan.. =.= 
  6. Berapa kalikah anda putus cinta?
    • sekali : 
      mase skolah rendah.. kantoi tangkap cintun ngan sorang awek nih.. tup2 die taknak kat along.. demm.. die kate die minat budak2 sukan... peh.. mase tuh sentap je.. nanges berlagu pilu wehh.. hahaha.. tah ape la cerite minah tu skarg.. hahah..
      *along dulu2 sangat lah selebet weh..rambut tak sempat panjang nak sikat2.. seluar tinggi sampai poket baju pon separuh kat bawah pinggang seluar.. cube bayangkan... =.="
  7. Pada pendapat anda, lelaki atau perempuankah yang mudah berlaku curang? secara umum... kenapa?
    • nak ikot umum.. laki la kot.. dah nafsu kat pompuan.. so, bile ade yang rase lagi baik.. mule la cari lain.. tapi ade je segelintir pompuan yang same je perangai tukar jantan cam tukar kasut..
      *along stedy ye.. tanak tukar2.. tunggu mase je nih..=p
  8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu?
    • cemburu? ya... mudah cemburu? tak kot.. =p
okeh.. along dah setel.. korang kalo nak join.. meh klik kat sini


37 Response to SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

  1. itulah yang dinamakan cinta...
    moga sentiasa berbahagia dengan yg tersayang... amin...=)

    salam jenguk dari blog abg ben...

    http://khairunnisasurfina.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

  2. soklan cepu emas abg Ben mmg tercabar beb! Hhahhahaa...

  3. Miss Ran says:

    erkk kentot..tak seksi la

  4. Alam Manja :

    amin.. heheh =)

  5. Fakhrul :

    tu soklan cepucemas namenye...
    cemas nak menjawab nih.. =p

  6. Miss Ran :

    hahakk.. seksi bile die nak kaver malu tuh.. wakakakakak!

  7. Ujang9897 says:

    jiwang la lu..hahaha


    wei kau bukan gay ker..patut la bercinta zaman sekolah rendah jer..,

    skarang dah gay..

  8. hak3.. memang aku jiwang.. lalala.. =p

    yang gay nye ko..hahahaha

  9. apisv2 says:

    salam,
    mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

    soal apisv2

  10. HAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!! aku nk SPAM komen cini leh x? Jang, bukan ko ker gay ngn si along ni dlu? HAHHAHAHAH!

  11. apisv :

    slamat datang =)

  12. fakhrul :

    kat sume entry segmen ni ko buleh nampak komen yang same kat tiap2 entry.. kalau ko prasan la.. =p

  13. CikBulat says:

    kentut? sopan? comel?? betol !!

  14. cik Bulat :

    hahahahahaha!!

    kantoi!!!

    penah buat la tu!! kakakakakakakak!!

  15. suka yg kentut ye...klu die xde kaver2 malu cne?haha

    jemput singgah blog sy..http://zihnunfatin.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

  16. Cik Tiniey:

    yang kaver malu tu seksi...
    yang tak kaver tu sekse... =.="

  17. tu dia...peewwiiiitt...~ kaklong, oooo kaklong...:D

  18. shhhh.. ape la kak sunah ni.. panggil2 plak.. =p

  19. solo molo says:

    macam-macam japawan ada...
    ser0nok baca...


    salam ziarah dari segmen soal hati En Ben...

  20. Dekcik says:

    jom kite bertukar pendapat =)
    dari blog abg ben

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

  21. Fuuyooh says:

    salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. seronok baca!! hehe

  22. Abang Zam says:

    haha..kool lah jawapan kau

  23. hehehe , smoge brbhgie ngan yg trsyg yekkk , amiiinnnn , :)

  24. sha says:

    how sweet.. :)

    menjenguk dari blog abg ben

  25. assalam singgah dri blog BA. :]
    apa-apa pown,semoga bertemu jodoh yang baik :D

  26. Salam, singgah dr blog Ben Ashaari... bagus jawapan2 diatas... semoga berbahagia dgn pilihan hati!

  27. saya nak komen no 8. bile anda nak tunjuk anda cemburu.? =p jawab2!

  28. solo-molo :

    ahahah.. ye ke.. =p

  29. Dekcik :

    jom!=)

  30. Fuuyooh :

    thnx =) wsalam...

  31. Abg Zam :

    ahahah.. biase la tu.. =p

  32. Nurul Huda :
    Kira Kekuri :
    Ibu Arif Atan :

    thnx atas doa kamu semua! =)

  33. Sha : slamat datang =)

  34. Padie :

    tunggu la mase nye nanti.. nguu =.=

  35. mas.saari says:

    singgah dari segmen BA
    salam perkenalan

    macam2 pendapat tentang cinta
    jom baca pendapat saya jugak!
    http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

  36. slmt bknalan.
    singgah dari segmen BA.
    n terus follow kamu usop^^

    amboi sek rendah dah bercintan

    jom baca pendapat kls pula

    http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

  37. Mas.Saari & Diari-Selebriti-Mama
    :

    insyaAllah =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...