teteman

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !


"Ada orang kata , lelaki tak gemar berblogging ? Aisey.. Yeke ? Tapi cuba tengok ranking top blogger dalam negara ni .. Sapa kuasai ? Lelaki atau perempuan ? Jeng jeng jeng ..."

oke, tu ayat abg Ben yang dah lama menapak dalam arena blogging ni.. dan along akui beliau dan blogger yang beliau maksudkan tu sangatlah femes sampai mengundang keseganan tahap tertinggi untuk along meletakkan diri along ni sama aras dengan diorang ni.. apa-apa pun, along jadikan diorang sebagai idola along dalam blogging.. banyak je nama2 dalam kepala nih..

okeh.. entry ni along buat semata2 nak join segmen kacak bergaya gagah lagi macho khas untuk blogger2 jantan tegar cam along nih.. hahaha.. apekah segmen itu?? baca la tajuk kat atas.. kan dah tulis.. =p 

Syarat2 penyertaan segmen ni : 
  1. letakkan banner
  2. tajuk entry : JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !
    • siap
  3. sebab berblog
    • seronok nak kongsi isi hati..
    • seronok nak kongsi berita sensasi
    • nak kongsi karya puisi, seloka, cerita2 mengarut..
    • nak kumpul rakan2 blogger yang sangatlah best!!..
  4. Beri pendapat anda .. Kenapakah blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita ?
    • sebabnya akal lelaki lebih hebat dari wanita *fakta bukan auta..
    • pemikiran lelaki lebih luas, tak terbatas pada emosi semata-mata..
    • lelaki mempunyai idea yang banyak untuk membuat cerita, jenaka menghibur hati..
  5. Blog wanita yang anda suka baca ...
    • blog yang bukan menceritakan kisah2 jiwang dirinya dengan pakwe kecintaan ke akhir hayatnya.
    • blog yang tak sarat dengan gambar2, widget2, lagu2, serta warna pink yang melampau.
    • blog yang menggunakan bahasa yang santai tak gedik sangat mengundang rasa jijik nak komen pon tak sanggup.. =p
  6. Tinggalkan url entri anda diruangan komen ini ..
    • siap

13 Response to JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !

  1. wahhh..pendapat yang bgs dr seorang blogger lelaki...=)

  2. annenyss says:

    alah blog anne pink..miahahaha;p

  3. Nour Akmal :

    terima kasih.. harap tak ada yang tersinggung.. =)

  4. anneeyss :

    pink.. tapi rilek2 je.. tak melampau pon.. =)

    *along penah jumpa yang sangatlah pink sampai susah nak baca sebab sakit mata.. (=..=)"

  5. takper blogger lelaki kene menonjol bari lah nampak... jgn jadi silent rider jer.. hihi

  6. go-go yusof.. =)

  7. salam..jengok2 dr BA punye segmen...=)

  8. solo molo says:

    singgah dari segmen En Ben Ashaari...


    http://solomolo.blogspot.com/

  9. "blog yang menggunakan bahasa yang santai tak gedik sangat mengundang rasa jijik nak komen pon tak sanggup"

    haha lawak.. ;p

  10. apisv2 says:

    salam,
    menjelajah kawan2 blog;)

    blog apisv2

  11. Miss Ran says:

    erk terasa=( blog pink juak

  12. cik ayin says:

    datang dari belog BA :)

  13. Puan Kutu says:

    wah macam anti wanita gedik jer!hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...