teteman

entry balas:: Ben Ashaari : Jawapan paling membosankan


oke, sori kalau
tadi along terbaca entry Ben ashaari pasal "jawapan paling membosankan" ..
diringkaskan.. maka ayat nya macam ni lah...


"Apa pendapat korang mengenai lelaki bermekap ? Maka jawapan yang kita nak dengar ialah jawapan satu pihak yakni dari dia sendiri dan bukannya berdiri atas pagar..
tapi die jawab ayat macam ni :  
"bergantung pada keadaan"
 Dua dua dia bagi pendapat.. Jadi mana satu pendapat dia ?"


pada along.. dah oke la tu die jawab cenggitu...mungkin ada sebabnya..
entah2 sebenarnye dalam hati nak cakap cenggini..


"ish3... burok yang amat dah member aku nih... kalau bukan sebab aku kenal suare..  
kompem aku lari tadi.. ingatkan nyah mane la mekap tebal cenggini.. adey... 
nasib baik aku sempat sedar sebelom termuntah tadi... sempat gak la nak telan balik.. 
kalau aku muntah tadi.. silap2 aku kene smackdown lak kang.. naya aku.. 
tuh..blusher pakai merah bebenor dah ha.. pekat sikit lagi kompem nampak cam badut.. 
eh3.. tu bulu penyapu ke bulu mata tu??.. amboih... kemainnye panjang... 
takut plak aku dok depan ko.. kot2 kene libas plak nanti...eh.. kat mata ko tu ko bubuh ape??.. eyeshadow ke cat rumah?.. pekat kemain lagi.. sapu gune berus cat ke ape?.. 
tebal kemain aku tengok... macam mekapkan mata zombi kampung pisang dah ha.. 
baik ko rentikanla mekap2 tebal ni.. setau aku.. pompuan, maknyah, dengan laki jambu je 
yang suke buat.. kite yang jantan perkasa ni.. simple2 dah la ye... tak payah la nak mekap dasat2...tak padan dengan dengan body jantan ko tu.."


amacam?.. agak2 selamat tak org yg bagi jawapan kat atas ni?.. mungkin tak lame la kot.. =..="
so, untuk menjaga keselamatan tulang temulang, wajah yang tampan dan sihat tubuh badan daripada di kerjakan member yang..*no komen*...
 ada baiknya dielakkan mengeluarkan kata2 enak tu kot...ngueheheh.. sekadar pandangan.. =p


*ampun abg Ben.. gurauan semata-mata =)



10 Response to entry balas:: Ben Ashaari : Jawapan paling membosankan

  1. zuwaidah says:

    Salam perkenalan...pertama singgah kat blog ni, suka beno baca blog yang cute mute mcm tuan dia hehehehehhe...
    Kak zu dah follow..kalau rajin singgah ler blog kak zu yang tak seberapa (tak pandai pun nak blogging)..orang2 muda memang byk idea. Kak zu suka baca

  2. law pmpn yg ckp camtu kt laki mekap tebal tu,,adakah akan pendek umo jugak???huhuhu

  3. nokk, mak suke laki bebulu mate panjang. hahaha! =p

  4. KinosKoko says:

    uish...mekap tebal gitu memang la da lain macam da..orang buat performance pun x mekap tebal mcm tu..

  5. r-5 says:

    hahaha, laki mekup tebal? baik kita pukul ramai2 kasi kejantanan dia terkeluar balik~ isk3 kalu dilayan makin menjadi2 tuh..huhu

  6. kak Zu :

    ahah.. blasing plak bace komen akak ni.. =p
    thnx sudi suke.. =)

  7. sicomot-comel :

    kalau laki tu gentlemen.. die akn kover..
    kalau die pondan?? bedal je... =.="
    *penah tgok vid pondan pukoi pompuan.. demmm

  8. padie :

    bulu mate panjang kalo tampal pedehal.. =p

  9. KinosKoko :

    ngee... along bace balik.. along rase sdrik.. =p
    kalau perform teater ke..emcee ke.. mesti dimekapkan tebal2 .. =p

  10. r-5 :

    pukoi2!! hahah..kalau jantan die kuar takpe.. tapi kalau suare pondan yg kuar.. jerit.. "nokk!!! mak tak rela dirogol begini!!!!" apekes?? =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...