teteman

Keluangman dan Doremon menentang Otromen Badut dengan bantuan Ceplos eh Cyclops!


walaupon terlewat along transform jadi superhero pujaan along kat SB smalam..
tapi along tetap nak trensform gak! siap ngan lagu tema lagik! hehehe.. 
berbekalkan kuasa luar biasa beserta sidekick yang dijemput khas dari jepon.. maka bermulalah alkisah...










itulah sahaja ceritanya pada episod kali ini.. trengg tengg tenggg....
shahhhh!! *bunyi otromen terbang ke langit lepas kalahkan raksakse..

Keluangman : Along
Doremon : Jupika
Atromen Badut : Anorah
Ceplos@Cyclops : Fahmi
Katek di alam Kentutsi : Katek

18 Response to Keluangman dan Doremon menentang Otromen Badut dengan bantuan Ceplos eh Cyclops!

  1. macam2 lah idea ang ni tomok oi~~~ awat banyak ngat idea ni? hahaha~ lepas ni jadi yusof haslam lak lah...

  2. gile! haha

  3. niniem says:

    haha..fav nih...time kecik2 dulu..
    :) :)

  4. kak Sunah : banyak idea?.. ahahahh. ngarot je lebih ni.. =p

  5. Taufiq Helios : sememangnya!! muahahahahah!!

  6. niniem : hahaha.. aafkan kami mencemar kenangan itu.. =p

  7. Naddia says:

    ala...nie yg nk wat acc fb baru nie!

  8. huahahahahah...

    akan datang...

    Raden Putri SlebetSenggowo Jembalabetik dari kota Belalangsungkra datang menyeru... muahahahaha

  9. aslann says:

    komen aku takda!! OKBAI.

  10. sengal!!! apasal kentutsi pulak...hahahaha

  11. Ujang9897 says:

    gila..hee

  12. Lann :lain mase jom kite pakat reramai.. heheh..=p

  13. katek : alam fantasi cam skema sangat.. tak sesuai dgn citarasa Dr Rozmemey.. =p

  14. Ujang : gile2 di tengah malam.. =p

  15. Ujang : gile2 di tengah malam.. =p

  16. hahaha... aku baca kali ke3, masih gelak bila baca dan bygkan selomun berubah jadi gay sebab kene lampu penukar jantina... jkkakakakakakakaka hahahahaa

  17. Jupika :

    ko gak yang tukar selomun tu kan?.. nguahahahahaha.. =p

  18. voltron-keluang-selomun-gay???
    hahahahahhaa,.,.,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...