teteman

masuk bakul angkat sendiri


hari ni aku mengalami suatu penyakit yang agak kronik lalu mengundang pengepostan entry bersifat seperti tajuk di atas... muahahahahah...


nama yang along rasa paling sesuai untuk didaftarkan untuk penyakit tu adalah.. 


blushing gila pipi menyala..
sengeh tak henti kembang nak mati
*mood pantun dimana2.. demm.. =p


nak tau pasal apa??
alkisahnya (tiru intro kat entry Ujang)..
kemarin, ujang ade promot kat sb.. mintak nama ntuk diselitkan dalam entry die kat entry baru die..
along pon dengan muke tebal lapan inci pon check la kot2 dah ade org apply blom.. tup2..cik Hanim dapat.. untuk blah laki.. ade kosong.. tu pon sebab Taufiq Helios kene rejek sebab dah kene pomot sblom nih.. along apply la.. hahah.. skali tengok cerite die buat.. hah.. amek..  : "Kisah-malam-jumaat-(U)"..pasal laki bini... ades... harap2 la kaklongnye tak nanges bile bace entry ni.. =.="..



pastu jeling2 kat belah komen pulak... tarraaaa!!!!.. dalam 70 komen tuh... tang ujung2 tu tselit plak yang nih..




maka dengan kelajuan cahaya yang dibekalkan kuasa tambahan melalui sistem espartapelikkahnama
darah mule naik kat muke... fuh3.... blushing along wehh... pastuh kan.. pastu... mulot nih kejang namblas minet dok sengeh bace komen tuh... adess.. gambar lame tuh.. bulan puasa taun lepas.. =p



p/s : entry bersifat masok bakul angkat sendiri ini dipostkan setelah Ujang mnangis2 merayu2 along post lepas bace komen tuh.. demi ko ujang.. orang cop aku ape pon aku pasrah je pas nih.. =.="

14 Response to masuk bakul angkat sendiri

  1. rabak!!!rabak!!!

  2. perasan!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. wahh,,ni kena beli spender baru neyh..
    wakakkaa

  4. Naddia says:

    along..kamu memg sgt nsem

  5. ko memang hensem along....cuma ko belum boleh tandingi kehenseman aku..ko kene lebih banyak latihan.. dan selalu jumpa Nyah Yus tuk naikkan seri muka.. baru melets.. hahahahaha

  6. katek :

    ahahahaha... pakai kain jela.. slamat.. =p

  7. kak Sunah :

    Ujang yang suroh! marah die!! =p

  8. si comot comel :

    ahahahaha... bundle pon jadi la.. =p

  9. Naddia :

    er...tak la... skali skala je ensem.. =p

  10. Jupika : ye la tu... ko kategori lain.. aku kategori lain.. muahahahahaha!! =p

  11. Miss Ran says:

    usop pada malam jmaat hahaha

  12. hensem nyeee laaa haaaaiii. jujur nie. tak tipu. jangan terpedaya dengan muke nie --> -.-

  13. Miss Ran :

    dah kawen nanti mesti dok tringat.. siot!!! =.="

  14. hensem lah sgt.. tu efek pose kat kamera je tu.. lalala =.=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...