teteman

Kontest Dialog DeYM DDCzone


ade satu kontest yang sangat mencabar minda telah dianjurkan oleh bro DDCzone..
memandangkan adiah dan kontes die amat menarik.. maka..
along pon menggigihkan diri untuk menjoin walaupon blog along akan load lambat 
sebab byk sgt gambar dalam kontest nih.. nguahahahahaha... 
okeh.. malas bebel sini.. nak bebel dalam kontest.. layan..

siap sijil lagi tuh.. fuhh


bukti wajib penyertaan.. er.. tak bulat.. tapi petakkan..tak pasan mase buat tadi.. sorii..
 em.. gambar along kaburkan sebab nak kasi nampak along punye thumbnail tuh.. 
jangan mara ye tuan penganjur.. =p


okeh.. bawah ni pulak gambar2 dengan dialog penyertaan daripada along..

1. chett!! apesal mamak tu pulak yang dapat pegang ehem2 awek tuh!! 
grrr... siap ko nanti.. siappp!!!

2. tumpah se aeee.... yuumos kodaa eee... 
er... jom nyanyi lagu industan jom.. heheh.. 
eh2 cik jangan lari.. abg kan ade.. rawrr.... 

3. supermann!! batmann!! keluangman!!  Selormun!! tolong!! 
mak diperkose nokk!! arrghhh!!!
*oh.. mak nyah rupenyer.. =.=


1. angkat ketiak! anda didapati bersalah mencakar muke aku mase aku tido tadi!! 
grr.. berbelang dah ni.. jatoh saham wehh!!! grr!!..

2. ampun pak! saya enggak bersalah.. muka bapak sungguh kasar dan berbulu.. 
ku sangkakan karpet tadi.. ampun!!

1. oh fatimah.. gadis ayuu... rupamu cantekk... 
makk!!!! kambeng nek basikal!!! erkk!!!

2. tuan, saye nampak suspek didepan tuan, 
perlukah saye memberi tendangan maut??

3. biar je die tu.. jeles tak dapat naik beskal la tu.. jom nyanyi jom.. 
Suuriramm ram ram ruuusiramm...

1. bapak! redy bapak! ade bonggol tajam menanti di hadapan!! owyeahh!!!

2. kalau ko taknak adik taon depan.. langgar la laju2.. =.=

1. okeh itik2 sekalian.. dari kanan.. nombor!

2. Shiji...weh..giliran ko pulak.. loro lahh

3. Loro..eh.. ada orang ngambil gambar! pose2!! piessss!!
*jowo rupenye.. =.=

1. ko hengat muto ko besar.. aku takley celen?.. mimpi la wey.. heheheh...

2. pssstt.. ekin.. aku nampak line spender bro depan ni weh.. awwww!..

3. argghh!!!! laju giler die cucukk!! grr!!! enjin ape die pakai tuh??matt!! pecut matt!!

1. Mark.. nanti u join kontest kat blog i taw.. heheheh.. 

2. er.. sejak bile pulak aku buat blog??.. 
ni awek sape telepas nih?? kutip balik!!

1. terimalah tendangan padu berstokin busuk setaon tak basoh!! yiaarrghhh!!!!

2. okey.. siyes bau cam harom!!!!! aarggghhhh!!!!

3. er.. bulu ape yg aku nampak terkeluar tuh?.. =.=

1. aww...tonggek..licin.. seksi... rawrrrr...

2. awek aku pon muntah tengok nyah macam nih.. yukkkss! =.=

2. ape tengok2!!?? kalau nak cakap, singgit sejam...kompem tiptop i bagi..

1.tengah2 sejuk ni buleh pulak ko kentut.. chett..
memang saje nak naye kan aku la ni kan??..
bluweekk!!!! oksigennn!! oksigenn!!!.. 

2. aiseh.. sori la.. sambal petai dengan nasik lemak mak jah pagi tadi sedap weh.. 
5 bungkus aku bedal.. telor tak cukup 6 bijik aku telan.. tak prasan pulak.. eheheheh.. =p

okeh.. tu je la kot yang termampu along fikirkan.. 
taktau la cukup lawak atau tak... =p

jemputla undi kat link bawah ni : 



15 Response to Kontest Dialog DeYM DDCzone

  1. gler babeng ! banyk gler gmbr! hahaha...yg lawak nyah tu! dermmm!

  2. mia.lia says:

    trbaekkk !hahaha

  3. hahaha..
    boleh menang cmni..:)

  4. CikBulat says:

    cis ! itu mamak main kasar na~

  5. mak oiiiii rajin ngan komited betul ko ucop uiiii.. kompem menang... wee witttt..!!!

  6. Fakhrul1409 :

    hahaha.. banyak tuh sebab penganjur bagi banyak.. =p

  7. mia.lia :

    thanx =)

  8. putrifayad :

    amin.. heheh.. mudah2an.. =p

  9. CikBulat :

    main kasar dengan nyah.. apekes.. =p

  10. Zulfikar :

    hahaha.. =p
    dah task die pon bende yang aku biase buat.. heheheh..

  11. deeya says:

    miahahaha ! ta jadi wat keje aku dok baca mende neyh sampai tergelak goleng-goleng .. mantap ah bro ! tahniah ! :)

  12. aduhh kelakar gmbr nyah tu along

  13. DDCzone says:

    hahhaah [gelak guling2] --- complete2 --- tunggu my poll 23 april nih

  14. erksss...... ok daaa tuhhh

  15. oke da vote..! :)
    gud luck~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...