teteman

Doodle dah siap batch 1!


okeh.. still lagi dalam mood doodle.. aritu kat sini : segmen main2 dengan doodle
along ade buat doodle untuk Padie dgan katek..


past along post gambar doodle dorang kat SB..
pastu ade lah beberapa orang yang request along buatkan kat post tuh..heheheh..

dan mereka yang bertuah/malang?? er.. =p 
adalah seperti yang berikut..










memandangkan sambutan agak menggalakkan.. along terus buat sebagai segmen.. 
adil la kan?.. segmen pon simple jer..

syarat2..
1. buat entry bertajuk : "saya nak doodle daripada along usop!!"
2. bagi sebab nape nak along buatkan doodle untuk korang..=p
*jangan lupe letakkan sekali gambar untuk dirujuk ye.. =)
3.pastu cam biase, paste link korang kat komen entry dekat sini taw!!..heheh..
*kejam tak?? heheheh
kire fair la kan?.. =p

*yang dah buat entry tu sabar ye.. coming soon.. =)

21 Response to Doodle dah siap batch 1!

  1. terima kaseh along usop! ^_~
    terharuu T.T

  2. sama-sama... =)

  3. syufaa says:

    wahhh..menarikkk! hihi.. ^_^

  4. fyna says:

    huhuhu..nak join gak...jap...nak siapkn entry...

  5. uhhhh, tak aci! nak jugak tanpa segmennnnnn!!! hahaha~

  6. kalau aku xmo buat entry tapi nk doodle bole x along? ehe...weh...rindu ka tko..mlm ni dating nk? haha!

  7. syufaa :

    mnarik??.. heheh.. request la .. ape lg.. =p

  8. fyna :

    ok =)

  9. kak Sunah :

    heheh.. nak ke??.. sungguh??.. btol ni?? hahah.. =p

  10. taufiq helios :

    hmm... yang tu.. kne tunggu malam kang aku decide.. har3.. latihan teater weh...

    nanti aku free aku roger ko.. =)

  11. berbakat betul budak Ucop ni.... memang ada iras2 la... weee wiiittttt.... :)

  12. nub says:

    style

  13. pikar :

    er.. try tiru sekadar yg mampu je.. =p

  14. nub :

    tenkiu.. =)

  15. sembil9n says:

    best2 ;)
    ...tp cbe main lg ngn qualiti of line... :)

  16. Lilyel says:

    Salam.

    Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

    https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

    Salam,
    Lily
    Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

  17. comel beb doodle ko.. :P

  18. hahaha cumel

  19. sembil9n :

    tq bro! heheh.. nak kemas lagi.. tapi paint membataskan.. ngee.. =p

  20. Lilyel :

    ok done =)

  21. Heidi & kak Qaseh :

    thanx! lom terer lg.. byk je doodle org lain lg cumel.. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...