teteman

Ben Ashaari Ajak Jadi Budak Sat : Along memang budak lagi la..


  1. Sediakan satu entri dan letak header Ben Ashaari. 
  2. tajuk entri : "Ben Ashaari Ajak Jadi Budak Sat"
  3. bagitau Apakah karekter kartun kegemaran korang dan sebabnya(bergambar)
    • Keluangman 
      gambar pinjam dari sini
    • Sebab?
      Satu-satunya hero Melayu yang paling sempoi along pernah tengok!
      name Borhan, memang skema giler name.. pastu dok kat rumah sakit jiwa.. sidekick dia Tiongman.. fuh.. memang sempoi dorang berdua nih.. kelakar giler beliau nih sampai along teringat2 dan bawak masuk dalam segmen mengarot dengan Zulfikar, Katek dan member2 SB satu ketika dulu.. kalau tak pcaye terjah kat kisah-kisah yang along pernah buat.. sini ade satu.. hmm
  4. bagitau pulak nama karektor yang paling korang tak minat dan sebabnya(bergambar)
    • Bezita dalam Dragon Ball
    • sebab?..
      sebab dia sangat kool!! tapi kool dia melampau sangat..
      edo melampau lampau tanak gabung dengan goku satu mase dulu.. hukk... kan dah kalah.. padan muke.. seb baik goku terer.. tapi penat gak la.. asek idop balik jer... ish3... =.=
  5. last..Jika along superhero, along nak jadi..  Keluangman la!  tapi nama kene canggih sket.. rentetan nama yang dah dicipta tak lama dulu.. heheh.. Zulfikar ngan Katek mesti tau name nih.. canggih woo... korang mesti jeles akan kecanggihan nama superhero nih... fuh... nak tau name die?..  haaa... name die...














    Keluangman Spender Selomun
    ..

    gambar? rujuk kat atas jela.. pastu korang pepandai la bayangkan along pakai kostum tuh...
    *er... spender selomun tu korang tayah la bayangkan pulak.. kang ade yang muntah lak kang.. =p 

27 Response to Ben Ashaari Ajak Jadi Budak Sat : Along memang budak lagi la..

  1. AdyBudika says:

    ahahaahaahhaahhaa

  2. Keluang Man !!
    Negok jugak ^__^

    Rasa mcm kembali ke zaman kanak-kanak kan dengan segmen Abg Ben kali ni ^___^

  3. Naddia says:

    kenape along ta suke goku???!!!!

  4. ko gelak je ke ady?.. =p

  5. wanie nisa amaie :

    best oo.. =)

  6. Naddia : along tak suke bezita la.. bukan goku.. =)

  7. zuwaidah says:

    org tua2 mcm kak zu tak leh ler join hehehhehhe bagi chance kat bebudak ni haaaa

  8. kahkahkah! senget tol

  9. keluangman!!tolong saya cpt~!!:D

    jom baca sy punya^^
    http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

  10. hahaha bezita cool pon tak suke ke

  11. umie says:

    wah jiwa melayu gitu...
    terjah dari blog brader ben...
    i follow...
    jom singgah...

    http://sitiumairahsaat.blogspot.com

  12. Nana says:

    ting tong tol...
    Keluangman Spender Selomun
    kah3

    nana sggh dr blog BA :)

  13. Ujang9897 says:

    lagi tak best..!!!

  14. keluang man..lagenda dlu tu
    tgk ak pnye...
    http://faezrusni.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

  15. aku suka dragon ball!!

  16. Sal Saari says:

    kluang man...tak minattt
    dragon ball best..
    www.mohintai.blogspot.com

  17. solo molo says:

    kurang suka tengok keluangman...



    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

  18. @juera says:

    tak suka bezita jgk..ganaz sgt..hehe

  19. singgah & Follow blog u ..follow me back k :)

  20. Dalila says:

    Suke Kluang man ek..hehee

  21. x suka ngan bezita..sombong...

  22. singgah dari blog Abg Ben...best kan bila dapat mengimbas kembali zaman kanak-kanak...

    Jemput singgah ke blog saya :)

  23. borhan..hahahhaaha

  24. Mak Dara datang dari blog BA.. suka tak.. suka tak.. suka tak.. hahaha =)

  25. Mak Dara datang dari blog BA.. suka tak.. suka tak.. suka tak.. hahaha =)

  26. eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

  27. AdiSuda says:

    ahahaha..ingt no babak tuh..time bezita bajet hebat..ahaha..kalah jugak..padan muka..ahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...