teteman

review blog pulakk.. =)


okeh.. malam tadi dah busan2 dok lepak dekat digitary(digital library) kolej kitorg untuk study week..
sambil2 tu post jap kat fan page offer nak review blog.. heheh.. isik mase lapang..
skali skala kongsi pendapat.. best gak kan?.. =)

hm.. dan 4 orang yang along nak share ni adalah :
  1. Atiq Salleh
  2. Lyla Ibrahim
  3. Qiela Qistina
  4. Amira Naddia 



tengok follower dah 886.. sat lagi cukup la 888 tuh.. heheh.. aritu along dapat jadi follower ke 777.. hohohoh.. bangge sungguh dapat nombor cantik.. =p

er.. mane review nye?.. ahaks! okeh.. mule dengan loading time meh tengok kat pakcik pingdom kate.. blog kak atiq.. tak terasa sangat kot.. mungkin pasal ade gambar ngan ruang iklan yang buat lambat sket tu..heheh.. hm.. 

header kak atiq ni nipis dan bertindih dengan gambar latar katun tuh.. mungkin boleh fix kasi ngam ?.. 

entry.. stendet blogger otai lah.. admin Sahabat Blogger la katekan.. tengok la follower die brape ratus dah.. =p

oke.. tu jer.. tak brani komen bebanyak.. hahak.. =D




ha.. cik Lyla ni kaki buku.. tengok entry die sume info pasal buku.. memang komited sungguh cik Lyla nih.. dan beliau buat entry dalam English oke! English!.. along respek.. bukan ramai blogger berani.. heheh..

so, sape2 yang minat membaca tuh.. terjah2 la kat sini.. heheh.. along suke tengok susunan sidebar die.. kemas.. tersusun.. =) 

nak tau ape pakcik pingdom kate?.. meh klik kat sini ringan kan3??.. =)

okeh.. ulat2 buku.. kakibuku.. mukabuku.. sape2 je yg berkenaan dengan buku.. rajin2 lah jengah blog Cik Lyla ni ye.. =)




tengok sket header die.. oh simple jer.. heheh.. chumel.. 
tapi..template ni macam tak center je?.. ke lappy along view lain?...em.. background die dengan tulisan bersilang sket la.. agak terganggu nak membaca.. em.. cuba cari template yang ade background plain untuk entry.. =) 

lagi satu.. widget lagu tu..tak perlu kot.. takut mengganggu untuk pembacaan entry..tapi alau nak pasang jugak lagu, harap boleh tukar dengan widget yang ade button pause.. :)

tentang gaya penulisan... dah oke dah rasenye.. cume tulisan tu besarkan sket.. tu jer.. =p
*em.. bile zoom sampai pnoh skrin baru oke.. =)

teruskan berblog oke!! =)



em.. jap.. sblom tu.. tengok jap ape pakcik pingdom kate..blog ringan jer.. senang load.. takde langsung widget yang tak perlu.. takde langsung hisasan yang berlebihan.. 

sangat simple.. sangat natural.. tu lah die angah.. budak jawa ni along kutip mase ujang buat review dulu.. angah ni punye lah dahsat.. tetiap entry die, mesti komen kurang2 40-50 punye.. 

korang kene terjah die nih.. otak die mereng sket.. along pon tak paham senanye cemane die reti buat blog.. 

ensem cam along die gak.. hahah.. k la angah.. along kompiden.. ko bleh up mencanak2 lepas nih.. lagi2 kalau ko dapat ping entry kat grup2 blogger yang bsepah2 kat FB tuh..

satu jela nak pesan.. jgn lupe member lak nanti.. kem salam kat goku calon adek ipar along tu nanti.. hahah... =p


9 Response to review blog pulakk.. =)

  1. Naddia says:

    along..angah nk nanes aaa..along wat gak ek utk angah even angah no 4..mekaseh along!!

  2. DeE YaNa says:

    kak lyla ni.satu practicum dgn aku mase matrik!!..mmg bi die power kot!!

  3. deeya says:

    suke yang nom 4 tu .. otak dia mang agak mereng . hidup jawa ! hahakz :p

  4. header tak sempat nk adjust la along.. nty ada masa mmg nk ubah haeder tue.. hihihi

  5. lawa kot...

  6. rifqiela says:

    tahnks along :) insyaallah qiela akan ubah pape yg along tegur.. qiela nie blogger baru.. :) baru nk berjinak2.. n nie 1st time blog qiela di review :) thanks for the comment my blog :) sila beri tunjuk ajar ye :)

  7. aliarosli says:

    taching ngan along

    taching taching!!!!

    hahhahahhaha,lek la

    wat spesel punye taw

    hahhahahhaa,demand tol

  8. along, nak jugak direview? hehe

  9. huhu...
    thks for the review...
    tak sangka dapat juga di review...
    hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...