teteman

Aku Along Usop dah ada Fan Page!!


okeh.. poyo tak along?.. hahahah.. follower baru seciput.. nak buat fan page pulak kan.. em..
tapi tetap nak buat.. saje.. sebab Angah dah ade.. dan die nanges2 pakse along buat fan page nih..
nguu.. maka tadi malam along pon mule menggodek FB untuk cari celah mane nak buat.. pening gak..
tapi last2 jumpe gak.. tu pon lepas bukak wall fan page Angah ni..


maka terhasillah : Aku Along Usop kat FB tu.. =)


em.. stakat nih baru 13 org yg like.. heheh.. taktau la nanti bertambah ke berkurang.. 
ape pon.. harap2 korang sudi2 la singgah sane ye.. kot2 ade teguran ke.. ape yang nak kongsi ke..
boleh tegur kat situ.. =) sebab kat entry untuk komen entry... kat shoutbox pulak takut terlepas pandang.. 
so.. sane cam selamat sket kot.. =)


anyway.. thnx kat Syed sebab jadi org 1st yang like! 
Atiq 2nd.. siap buat entry khas nak promot lagi..
pastu 3rd..Fayad.. makin ramai la pulak.. eheh.. thnx korang!!


21 Response to Aku Along Usop dah ada Fan Page!!

  1. yeay!.. ada nama saya.. hehe.. sekali dgn entry followers la tue.. hihi

  2. tq atiq!.. =)

  3. hehehe..
    nama fyd msuk blog along..;)

  4. hahhahaaa.. yes yess.. org 1st! XD

  5. yeaah..dah suka!..haha

  6. hahaha ok, wa pun nak suka gak kat fan page tu. haha Cool...:D

  7. amny says:

    wawahh..baguslaa...like gak laa..

  8. tahniah awokk. ;D

  9. Aqilah says:

    congrates along :)

  10. Naddia says:

    yeyeh!! pahni leh kaco along!!

  11. aizamia3 says:

    dah petang baru nak tengok FB, tengok blog ni.. lambat..

  12. PutriFayad :

    heheh.. =)

  13. Syed :

    tahniah!.. ahaks!..thnx!.. =p

  14. muhammad iqbal hakimi tahir :

    tenkiu bro!. =)

  15. Simpleblanklife :

    eheheh.. silekan.. =)

  16. Amny :

    ahahah.. tengkiu.. =)

  17. padie :

    time kasey awokk.. =p

  18. Aqilah :

    thnx =)

  19. Naddia :

    angah.. hahahah... silekan.. =p

  20. aizamia3 :

    alahai.. takpe2.. setiap like itu bermakna.. =)

  21. wah2....dah ade fanpage....untung2...aku nak buat tapi segan la plak...followe bru sikit...UV pn baru bape...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...