teteman

Segmen Ben Ashaari : KALAU AKU ITU DIA ..


segmen baru abg Ben.. cambest.. nak join?..
terjah sini sblom pkol 5 taw!

okeh.. nak join kene letak header.. dah..

skarang ni along kene letak pulak sebab, kenapa along suka masuk blog abg Ben.. hm.. apesal ea?? sebab.. hmm.. sebab along suke la.. Blog ben kan slalu buat segmen.. dalam setiap segmen pulak.. ade ramai blogger2 sempoi yang akan join.. daripada situ.. boleh timbul satu hubungan sesama blogger.. macam segmen kemarin.. along buat geng Super Selomun.. hah.. giler gigih along pegi kontek member2 blogger lain nak join.. kalau tak.. memang harap kat sb jela.. ade wallpost menarik.. komen.. tak menarik.. biar je.. =p

tapi nak cerite kat korang la.. dulu along dok buat entry biase2 jela.. skali tu dapat idea ubahsuai entry ujang pekena geng2 blogger lain skali... tup2 abg Ben bace plak kan.. dan yang best.. die pi tolong promot skali.. fuh.. memang mencanak2 naik trafik kat entry tuh.. seram sejuk along tengok stat.. hahah..

lagipon.. abg Ben bukan la kedekut ilmu.. tak merendah2kan blogger lain.. so, kire slese la nak kontek dengan die.. wlopun along memang blom pnah personally kontek die.. tapi die add along kat FB taw!.. pastu siap follow blog along lagi.. haha.. pernah komen entry.. fuh.. terasa seronok bermula disitu.. so, korang jangan la putus asa bile kene hentam ngan anon2 yang tah pape.. rujuk lah otai2 sempi cam abg Ben dan yang lelain nih.. tarahal punye. =)

3 perenggan jer.. tapi kire la sendiri brape patah perkataan.. along tak larat.. =p


2 Response to Segmen Ben Ashaari : KALAU AKU ITU DIA ..

  1. Naddia says:

    bro ben pon add angah kat fb..itu memang account die ke?? seram nk approve..

  2. btol la die tu.. =)

    profile pic pakai kot kaler putih kan?.. =)

    tak payah nak seram2 de..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...