teteman

Ujang nak jadi taff macam Ben Ashaari (18 SX)


Ujang akan berkahwin pada awal Mei taon ni.. dan dalam persediaan dia nak kahwin nanti..
die teringin nak memiliki tubuh badan yang sasa dan mantop macam abg Ben Ashaari.. 
dengan semangat waja dan penuh kesungguhan.. ujang mula ke gym memulakan latihan mengketakkan badannya..
kebetulan.. Naz yang berada di gym yang sama ternampak Ujang, maka berlangsunglah peristiwa ini..

 
ujang oh ujang.. kreatif sungguh beliau.. =p
Bro Naz pulak.. dengan muke macho nye.. 
membantu dengan penuh keikhlasan.. eheheh.. 

*em... bantu membantu amalan mulia.. tapi.. 
jangan amalkan pada perkara yang tetttt macam ni ye kawan2.. =.=

44 Response to Ujang nak jadi taff macam Ben Ashaari (18 SX)

  1. Ujang9897 says:

    hahahaha


    sengal.., badan aku lagi mantop la dari ben ashaari..=)

  2. kyle says:

    hhahaha, kyle pon nak tlg gak, opps, :P

  3. aslann says:

    deymm ko along, pagi2 dh tgk mende2 cmni kan.. haha XD

  4. hahahh 18sx

  5. Gler lucah wei! Hahaha...siot je kartun gtu..lawk gler! Hahaha

  6. kelakar lah

  7. Ujang :

    yelatu... taff la sangat kan.. =p

  8. kyle :

    hahahaha... =p

  9. aslann :

    aku dah censored pon ko nampak lagi...

    ko lagi deymm la.. =p

  10. Isteri Yang Comel :

    hahahah.. tetttt.. =p

  11. fakhrul :

    hahahah.. tett.. untuk tontonan umum.. wajib di cencored.. =p

  12. Izamir Rizwan :

    er.. kelakar nye

    *adeyh.. knape bace komen die cam takde prasaan jer?.. =.=

  13. kahkahkah!

  14. KyêrulL says:

    HAHAHAHHAHAHA! pekena ujang.. ujang taf wei.. perot dia ada 6pack dh skang.. sebb dia guna produk aku HAHAHA

  15. nobita sensei :

    kehkehkeh.. =p

  16. kyerull :

    erk.. produk apekah?.. =p

  17. kelakar la...muahahahahaha

  18. Fyqa says:

    hahahha. lawok2 :D

  19. muahahahaha... ko kan dah 6pak.. nak taf cane lagik?? lalalala

  20. Amalina :

    hahahah.. =p

  21. fyqa :

    plawok3.. =p

  22. hafiz hafizol :

    hahah.. die nak kan ke strong an bergande la tu.. =p

  23. hahaha kalau ini macam lagi semangat aku nak g gym keh3

  24. haha..gle taff badan ujang...mengancam anak2 dari semalaya..

  25. zuwaidah says:

    hehehehehe kelakar la kamu nih

  26. budak kampung :

    ahahahaha.. =p

  27. iqbalhakimi :

    taff ke?.. hahah.. =p

  28. kak Zue :

    eheheh... pinjam komik korea.. =p

  29. aizamia3 says:

    cencored dalam ertikata masih nmpk... hehehe...
    tp hahaha... aku suka tengok kartun ni.. kelakar...

  30. hahahahaha !!! apakah !!

  31. aizamia3 :

    nak tutup abes kang orang tak paham ape yg di censored.. asal bentuk tak nampak mengghairahkan.. oke la kot.. =p

  32. ahahaha.. itulah.. =p

  33. bhahahahaha...ujang perut boyot... kah kah kah...

  34. boyot + boncet...

    boyoncet... muahahahahahahahah!!!

  35. jaa64 says:

    hahaahahhaah..gelak jelah =p

    new entry: buang tebiat pulak kan aku nih

  36. heh. *.*

  37. mesti take time kan nak dapat badan mcm abg ben

  38. haha.. badan ketak2... sekali mcm gay... sentap ko nok... angkat berat light2 jeeehh....

  39. jaa64 :

    silekan.. =p

  40. padie :

    heh je?..

    heheheheh.. =p

  41. Rozuan :

    ish.. wajib... 6 bulan latihan intensif pon blom tentu dapat..

    makan pon nak kene jage.. =)

  42. Zulfikar :

    hahahaha.. ujang memang gitu...
    keh3.. =p

  43. errr..ape yang diorang buat bersame2 tu ? tak paam ...=.='

  44. ahahah.. poster gambar seksi tu la..
    along censored siap2.. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...