teteman

Esaimen pertama minggu orientasi UBM : Mari berkenalan


 
bersempena dengan penubuhan Universiti Blogger Malaysia
maka bermula lah minggu orientasi bagi pelajar-pelajar yang baru mendaftar..
dengan itu.. sesi suai kenal @ membuli para pelajar ini pon bermula..
mereka semua dikehendaki membuar sebuah entry khas seperti yang dibawah..
*along pon student baru gak.. so, kene buat la... hukk..


  1. tempek banner - sudah
  2. nama 
  3. sejak bile mula berblog?
    • sejak kene buat esaimen kelas IT mase taon satu dulu.. hahah.. alang2 buat untuk gune tros... heheh.. awal2 dulu entry tah pape.. luah perasaan.. kopipes artikel orang.. hadoi.. tapi takde la sampai ngaku sendiri yang buat.. =p
      skarang tobat dah tanak kopipes artikel orang.. tak puas dah... best pekene member2 bloger heheh.. share gambar2 pedajal pon syok gak.. share puisi seloka pon best... tapi tu la.. masih merangkak lagi.. pelan2 kayuh.. sama2 tolong.. insyaAllah.. orait punye!
  4. pandangan mengenai blog darsawarsa kini : 
    • er.. darsawarsa tu hape?.. ngee.. tak penah jumpe pon perkataan tuh.. ahahah.. tapi tetap nak kongsi dengan korang la.. along rasa, era blog sekarang dah makin best! semakin ramai blogger baru setiap hari. blogger2 lama pon tak jemu2 berkongsi pandangan dengan yang baru2. walaupon tak pernah jumpe bersua muka, tapi hubungan yang terjalin tetap ngam! kamcing! dah macam adik bradik pon ade.. sampai ada yang buat perjumpaan nak lepas rindu.. =)
    • apepon.. semoga kite semua mantapkan lagi kualiti penulisan masing2.. blogging2 jugak, hidup seharian, hubungan dengan tuhan, dengan family, dengan teman sekeliling pon kene jaga jugak.. =)
  5. pandangan mengenai UBM ni pulak : 
    • em..ntah la.. sebab along pon still kat UKM.. tu yang rase dekat je tu.. dan kebanyakan blogger2 skarang pon masih menuntut di unibesiti2 dalam dan luar negara kan.. yang dah grad pon stil ada ramai kenalan dan banyak kenangan dari unibesiti masing2.. so, bile wujud UBM ni.. rasa cam dekat je nak join sekaki.. hahah.. 
    • along harap, UBM dapat wujudkan sesuatu yang baru untuk student2 pelajari, para pensyarah yang mantop2.. dan segala staff yang wujud dalam UBM nih sempoi2 tunai tugas memasing.. heheh.. kelas? esaimen? projek luar kelas?.. fuh.. banyak idea nih... heheheh..

    17 Response to Esaimen pertama minggu orientasi UBM : Mari berkenalan

    1. UBM says:

      yup banyak idea ni woohh hahah thx along yang hensem lagi kacak.

    2. darsawarsa apakah ituew

    3. woah.. bagusny apelajar nie...

    4. singgah tengok kawan sekelas baru~apa nama timangan?err along usop?ok along usop,kalau x de umah sewa,meh dok mah landax~hahahah


      www.dunialandax.com

    5. selamat berblogging..:)

    6. Nizam says:

      salam kenal dan singgah dari rakan UBM.. :)

    7. NuReLLe says:

      erkkk...kena wat mehh esemen ni..nape mcm xtau je even dok "g kelas kat UBM hari-hari"...opps :P

    8. fashah84 says:

      salam ziarah...nice blog...semoga terus berjaya dlm dunia blog...:-)

    9. salam singgah dari UBM jom join Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok

      http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

    10. ApiH says:

      best la blog ni...

    11. Nizam says:

      salam kenal dari nizam... :)

    12. CikTomyam says:

      salam singgah student UBM gak..amek kos apa? wakakkaa...

    13. tu dia..siap ada university lagi tu..huhu

    14. R.I.E.Z says:

      melawat rakan-rakan UBM.
      jemput singgah dan follow..:)

      http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

    15. macam mana nak daftar?
      saya pun nak jugak masuk UBM
      Huhuuuu :D

    16. Naddia says:

      along!!! angah nk smbung master kat Ukm la along...nti jgn buli angah eh!

    17. selamat berkenalan, MAnja student UBM juga


      100 Blogger diperlukan

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...