teteman

Contest Design T-shirt Rasmi Sahabat Blogger


ni jelah yang mampu along buat untuk design baju SB..
bersempene dengan kontes yang dijalankan kat event SB ni
syarat2 penyertaan sume ade situ.. tapi dah tutup la..=.=..
agak2 korang la..oke tak?.. em.. punye la takde idea...ni..

*open newtab untuk gambar besor.. =)





em.. esaited sungguh... banyak design yang lawo2 dah siap dibuat blogger2 lain..
saje nak meriahkan event.. aritu pon dah btau Bro Framestone nak join.. Atiq skali..
tup2.. baru tadi siap.. hm...

nanti jangan lupe >>like<< tau!
kalau rajin tekan la button >>share<< skali.. =)

26 Response to Contest Design T-shirt Rasmi Sahabat Blogger

  1. akhirnya siap jgk! hahaha...aku wt bju SB bukan t-shirt...tp mcm bju korporat daa...hahaha..pening aku..

  2. takpe along.. at least.. ada gak..

  3. fakhrul :

    aku ade tengok... kalau memang nk buat bju f1 pon semat gak.. tapi tatu la cemane..

  4. forever love :

    aheheh.. dah lepas satu utang.. =p

  5. cntik design tu...

  6. tu diaaa. hasil daripada tak makan ngan saye. =p cantekkk. ;D

  7. darxniq says:

    warna putih cantik...

  8. saje godek2.. try n error tadi.. =)

  9. Suara hati :

    tenkiu.. =)

  10. fiq says:

    menarik! :) simple yet lawa

  11. taufiqhelios :

    tenkiu. =)

  12. jaa64 says:

    waaa..yg ni pun ok gk :)

  13. wah nice dan cantik

  14. Naddia says:

    lengan panjang takde ke along...?

  15. padie :

    ngeee..... =p

  16. darxniq :

    tu la pasal.. heheh.. =)

  17. jaa :

    tenkiu.. =)

  18. Isteri yang comel :

    terima kasih.. =)

  19. Naddia :

    along buat design jer.. klau nak lengan panjang.. nanti bleh cadang kat admin =)

    tinggal nak print jer..

    *kptusan pon blom umum lagi.. ngee.. =p

  20. style dude
    wahuuu

  21. akmalhilmi :

    thnx bro.. =)

  22. suka yang purple tu..tapi kalau pakai tudung..design blkg tak nampak la along...

    kalau ada design kat kaki baju, ok tak?

  23. Amirah anorah :

    hm.. sat nak try buat sampel.. =P

  24. lawa2!

  25. Chempaka says:

    nice~~ tapi buatlah yg utk perempuan design kat bahagian bawah.. kami pakai tudung menutup dada x nmpk dah design tuh...

    cerita terbaru chempaka: Brothers are not allOwed !

  26. design gak lama dulu...

    Contest Design T-Shirt Rasmi Sahabat Blogger | Sunah Suka Sakura dot com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...