teteman

review blog pulakk.. =) aliarosli


okeh utang tertunggak.. akhernye terbayar.. sory ye alia.. heheh.. =p
kali ni along nak review blog salah sorang adek bradek along nih.. 
*name abah kitorang same la.. =p

ni la header si Alia nih.. comel kan??.. =)

hmm.. header.. fuh.. cun! simple dan cun!..comel giler hllo kitty tuh!.. org snang ingat punye!.. =)
template pon kemas.. mabeles dah.. tapi nampak kurus sket kat skrin lebar.. =p
*lagi2 untuk along yang pakai lappy skrin 15.6 inci ni.. memang nampak agak kosong kat sisi tu.. =p


don wory.. kat lappy along je nampak camtu..so, tak perlu ubah pape pon rasenye.. =)

post entry per page tambah la lagi 1 @ 2 entry.. supaya org tak bosan bukak homepage blog.. boleh jeling2 kat entry2 lame sket.. dalam 3 @ 4 entry oke la kot.. asalkan blog tak lambat loading..=)

sidebar tu macam kosong jer.. tambah la siket widget yang berkenaan.. better link post lama/popular/member.. so bile org scroll bawah tak kosong side bar tu..

gaya penulisan.. dah oke kot..  =)
oke.. tu je lah.. tatau dah nak review ape lagi.. heheh.. 

psstt korang.. follow la Alia Rosli nih.. die rajin komen taw!.. hahahk!.. =)

*chet.. along set autopublish aritu.. ingatkan dah kluar.. rupe2nye tak.. =.=
maaf ye alia..

10 Response to review blog pulakk.. =) aliarosli

  1. best bukak blog kak alia ni sbb ringan...hehehe..
    dengan wifi nan lembab kat sini,blog2 tertentu je leyh bukak...blog yg berat2 tu kn kiv smpai balik umah...=p

  2. hehehe..blog yang suka hello kitty..hehehe

    jom baca
    Tegur Terasa..Tak Tegur Salah

  3. aliarosli says:

    tue dia

    hahhhahhahah,thanks along

    nie memang special

    hahahhahahah (terharu lak)

    ok,akan ditukar

    bak kate power rangers

    BERTUKAR

    hahhahhahahha

  4. nub says:

    memang selalu dipukoi dak alia nih. haha

  5. Epal Hirata :

    ahahahah.. kiv yang tak best tu..

    takut lupe.. =p

  6. Chegu Zubir :

    hahah.. janji comel dan kemas! =)

  7. aliarosli :

    ahahah.. bereh.. =)

  8. nub :

    biase de nih.. =)

  9. aliarosli says:

    amboiiiiiiiiii

    along ngan nub komplot

    tak aciiiiii

  10. aliarosli :

    hahahahahaha...
    harus lah... =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...