teteman

Kumpulan Gula-Gula dihina haters dibela kakikipas


Masih panas lagi kes gula-gula ni.. kaki kipas diorang pulak nak berceramah...


kalau korang sempat, gi la check kat older post Gulagula Official FB
tapi rasanya post ni takkan dipadam kot.. sebab post ni sokong Gulagula.. hahah..
apepon, korang bace sendiri dan nilai..


der.. daripada korang gigih carik salah orang yang menegur.. baik korang cari salah korang untuk diperbaiki!.. cehhh...
name nak Jepon, padahal melayu, sokong grup perasan Korea pulak.. adeh.. tunggang terbalik dah org kite.. =.=

aku tak tolak teguran yang dimaklumkan tu, tapi tengok balik la, 
ko nak hentam orang yang menegur, guna agama..
tapi ko tak sedar, ko menyokong orang yang terang2 melanggar hukum agama..


mamat Kenzo ni kakikipas tegar dalam fanpage tuh..

ape cer?? ceciter ceciter!


17 Response to Kumpulan Gula-Gula dihina haters dibela kakikipas

  1. jangan lepas ni tak mengaku orang Malaysia sudah lah ye

  2. Kenzooo! hahahah... itu kawan yuyu :(

  3. This comment has been removed by the author.
  4. Rozuan :

    harap mcam tu lah.. hmm..

  5. aliarosli says:

    ape men kutuk gula2 nie

    salah sorang ahli peminat nie

    marah nie

    grrrrrrrrrrrrr, hahhahhahah

  6. Yuyu :

    maaf yuyu..

    adat, kita sokong kawan sendiri..

    kalau along kenal dia mungkin along fkir 2 kali nk buat post ni..

  7. ... says:

    as salam..

    haha. yuyu kata apa tu sampai dia delte komen. jarang dapat tengok

    XD

    OOH. penyokong tegar si gula2..
    hm..mana yang baik, kita ambil. tapi jika dia menegur perkara baik yang kita lakukan sedangkan dia juga menggunakan pendekatan yang baik, harus kita menegur dia kembali.

    bahaya ni kalau tak dicegah. antara sifat2 geng dajjal macam ni. bukan kata dia macam tu. cuma nak yang lain(termauk kawe sendiri, beringat)

    baca pun dah risau. jagna jadi macam tu sudah..

    menegur kebaikkan dengan kebaikkan untuk mendatangkan kesesatan kepada yang lemah imannya. antara tingkah laku dajjal yang amat dibenci..

    iklan entri :

    kalau sudi, singgah kembali ya =)

    memandu kereta boleh menyesatkan iman

    dan juga penulisan terbaru sbg invited author kat..

    copycat(sandaran-Nya bagi backlink pahala. tak mau?huhu..

  8. tapi mmg un.. susah la na ckp.. tw la awak fanatik sgt dgn kpoop, tpi awak tayah la nak sokong org islam yg mcm tu.. memalukan je...bukan ape.. tak elok kot... ngra laen boley lA camtu

  9. Ala kau dah marah kenzo marah je ucop...tak leh bias...lantak la kawan yuyu pun :) hahahaha... aku jahat!!!

    tapi aku tgk skrg ni entry2 ko makin matang la..dan kritis.. baguih2...

    aku rasa kenzo tu bf salah sorang ahli grup kot...

  10. haiihhhh..macam2..... adoii..

  11. AiMaN says:

    atok pun ada komen pasal gula-gula si k-pop malaysia nih..tpi, lucah la sikit

    http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/04/kumpulan-gula-gula-k-pop-versi-malaysia.html

  12. tiha says:

    mcm2x kat malaysia nih...

  13. dah mcm ape dah kan,,huhu

  14. gula2??kumpulan apa ni??tak tahu..adehh..ketinggalan zaman la saya ni..heheh~~

  15. Alan says:

    aku sokong mamat kenzo tu yeaahaaaaaa

  16. thumbs up long... sokong2....

  17. gua_kerek says:

    gile brutal ayt dowg..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...