teteman

Calon-calon baju Sahabat Blogger diumumkan!


Assalamualaikum geng2 SB yang baik hati sekalian.. :)
tarikh pengumuman rekaan terpilih dah nak tiba.. so, bagi sesiapa yang masih blur2 bab baju Sahabat Blogger yang bakal diumumkan, meh sini meh kite terjah.. hahaha.. dah ada 5 rekaan yang mendapat undian terbanyak setakat ni, dan pihak admin Sahabat Blogger masih memerlukan undian korang untuk menetapkan rekaan dan warna pilihan majoriti untuk baju rasmi ahli Sahabat Blogger nanti. 


antara rekaan tersebut adalah : 












jadi, kepada mana2 ahli Sahabat Blogger yang berhajat nak undi baju mana yang mungkin menjadi baju rasmi Sahabat Blogger nanti.. jemput2 lah undi ye! jadi, kalau nak undi tu, mana2 ahli SB yang blom like fanpage SB meh sini like kat sini : 
Sahabat blogger Fanpage


then undi design & warna t-shirt rasmi yang korang PALING suka kat sini :
Shortlist senarai design & warna


kalau nak tengok contoh design yg along buat siap warna sampel.. meh kat sini ye.. =)





5 Response to Calon-calon baju Sahabat Blogger diumumkan!

  1. ahakkss. design along ada harapan menang.. ngeee~

  2. ermm....suke kaler itam kat bawah..... itam is menawan...

  3. aliarosli says:

    MACAM ALONG PUNYE JE MENANG
    SEMAT, HEHHEHHEHHE

  4. num 2 dgn 3 smart

  5. warna itam smart!!!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...