teteman

Sunah Sakura: Teka Bloglist


em.. dah lame tak join segmen nih.. tup2 kak Sunah buat segmen lak petang2 ni kan.. heheh..
okeh.. untuk mengejoinkan diri.. along pon mule lah melaksanakan syarat2 penyertaan..

pertama: Header
kedua : tajuk "Sunah Sakura : Teka Bloglist - dah =)
ketiga : teka bloglist nih



  1. [Blog Picisan] : Ady Soleh Ahmad Gay??
  2. AdyBudika : Korang tentu lebih kenal Niq Afnan berbanding aku kan??
  3. Hidup itu Seni : Half NUDE video II serious? omGeeE
  4. kak Sunah : O Yeahhhh! I Loikeeee Lah Resakse Berjanggut
  5. [ kAtEk ] : NAK STOP BERBLOG??

okeh.. ape yang menarik kat blog list tuh??.. along pon tak tau lah.. 
mungkin sebab along takde dalam list??..
ke sebab kak Sunah memang suke entry2 diorang?.. 
ke sebab diorang memang best!!*along tak nafikan.. sungguh best layan dorang nih... =)
hm.. ke.. sebab diorang banyak bagi trafik kat kak Sunah?? hmm... 

oh.. along dah abes idea.. yang penting.. bloglist tu aman.. tak ade name Tomok Jadian nih.. mueheheheheh.. =p


keempat : tempek url kat ruangan komen entry ni
okeh done!.. 


kelima : tutup pukol 6 petang nih... hohoho.. korang kalau sempat join la.. =p


duhai kak Sunah calon abg Ady
dah tetap tarikh nanti jemputlah ke majlisnye
along dah siap pon buat entry
cepatlah announce along jadi pemenangnye
heheheh.. =p



10 Response to Sunah Sakura: Teka Bloglist

  1. Miss Ran says:

    tula tggu tarikh je ni esaited

  2. cik pulau says:

    errr..gud luck..
    join jugak..hehe

  3. along...ngeeeee~

  4. Miss Ran :

    tunggu tarikh ke mase?.. =p

  5. cik pulau :

    heheh.. reut da kuar.. =p

  6. Amalina :

    ape ina??...

    ye along tau.. along tak paham soalan.. hukkkkkk... =.=

  7. wah along...anda memang gigih dan terbaik :DDDD

  8. alolorh..rilex la along...t kita teka lagi ye..=)

  9. yaya :

    tau takpe.. susah tol bile terlebih gigih nih.. =.=

  10. Amalina :

    lalala.. nak balas dendam!!! grr....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...