teteman

Senarai Peserta Segmen Pantun!


hahah.. nampak tak sticky post kat atas tuh?? nampak kan?.. haha..
kalau tak nampak klik sini : Segmen Jom Hentam Along Dengan Pantun

stakat ni alhamdulillah dah ada penyertaan daripada blogger-blogger sempoi yang sudi meluangkan masa mengerah idea untuk buat pantun @ seloka untuk join segmen yang along buat nih... 



korang yang belum join tu.. bile lagi?.. sudi2 kanlah ye... sama2 kite memartabatkan kembali salah satu warisan bangsa kite nih.. heheh... meh nak pantun siket.. kasi panasss!.. =)

berdetap-detup papan berbunyi 
seiring jemari menaip entry
pantun itu indah berseni 
membuatkan kata cantik berbunyi

ramai sungguh pemantun diluar 
cuma tak sedar potensi diri 
segmen berpantun kini disebar
jemputlah teman sama sertai



antara yang dah join : 
  1. Yad'z
  2. JemariMontel
  3. MissRan
  4. FahmiMahat
  5. AliaRosli
  6. CikDuyung
  7. Vaithis
  8. Kahinata
  9. AdyAdnin
  10. FayadRahim
  11. MyungDae
  12. Merle
  13. BroMonday
  14. Maya
  15. AnaDayana
  16. HeziqaYoo 
heheh.. kalau nak tengok contoh lagi banyak... meh terjah dekat sini : Kakipantun kat Sahabat Blogger mengganas!
along tak kisah korang nak buat pantun ke seloka ke.. pada along 2 2 tu adik beradik je.. =)

kalau nak join dengan pantun satu rangkap aje pon takpe.. janji join..  =)

6 Response to Senarai Peserta Segmen Pantun!

  1. ieyla says:

    x reti nak berpantun la...
    tp cam best jer contest ni =D

  2. padlie says:

    nak berpantu boleh.. tp nak hentam org ni susah.. sy baik huhu..

  3. hallamak..dah lama giler tak berpantun. Mencarut buleh la.hahahah.

    jemput terjah new entry

    1) (>.<) Khas Utk My Levly Princess (>.<)

  4. Nak join ke tak nak ek ADOIII ... hahah

  5. kompom lepas ni nama ai ada dalam list ni!!! koh koh koh

  6. Maya says:

    hohoho... maya main juin saja ! lalala~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...