teteman

nombor cantik lagi!! bukan Katek je boleh dapat la!!


korang.. tadi katek dapat nombor cantik weh.. tuggu punye tunggu, die dapat tangkap follower dia yang ke 1234.. fuh.. cantik btul nombor.. along jeles 2 kali kat nombor tu.. nak tau kenapa?? okeh..
sebab dia : 

  1. nombor tu empat angka.. maksudnye.. ramai woohhh... =.=
  2. nombor tu berturut... argghh cantik!! skali seumur hidop!! arghh!!...
oleh yang demikian.. tadi time godek2 kat dashboard.. along terpandang lak *siyes tak heran pon mula-mula..
tapi bila tengok betul2.. eh?.. cantik gak nih!! hahah..lantas.. along pon snap la! ape lagi.. maka... nombornya adalah..

die ni kaki gunung gak nih.. baru ni die gi terjah broga.. hahah.. korang pi plak terjah die.. =p

tapi jangan lupa... tanpa yang lain.. tak cukup bilangan ni semua.. hmm... apepon.. thnx pada suma yang sudi singgah kat blog along yang tak seberapa nih.. pastu follow pulak kan.. memang sempoi la korang.. =)

10 Response to nombor cantik lagi!! bukan Katek je boleh dapat la!!

  1. wah!!!! tahniah jugak....765 hahaahaha... okey la tuh!! nak jugak yek!!! hahahaha.... dh tak lama along nk dpt 789 pulak.... hehehehe...

    gudluck!!!

  2. k e y r i says:

    alOO.. singgah sini :) cantik nombor, bole buat nombor ekor ni.. kakaka btw, camne nak buat template camgini ea?? hmm..

  3. katek :

    hahah.. 777 pon dah sampai.. tapi takley up skarang.. hohoh.. kene tunggu 789 dengan 800 terus kot.. humm... =p

  4. keyri :

    er.. template ni gugel je.. ngeee.... =p

  5. yad'z says:

    ahahah... shantekk.... waa.. dah nak dekat 800.. ahh.. kejap jek lagi tuh jadik 4 angka.. hebattt...

  6. Yad'z :

    er.. banyak bende lagi nak kene buat ni.. =p

  7. tahniahh awokk dah ramai folowerrr. ;)

  8. aliarosli says:

    wahhhhhhhhhhhhh, tahniah

    jap lagi 4 angke lah tue

  9. padie : tenkiu sayang.. =)

  10. aliarosli :

    er.. lambat lagi.. pelan2 kayuh.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...