teteman

dah 600! =)


dah namratos!!! yyeaaaaaaayyy!!!!!!!
hahah.. aritu ade post kate nak buat backlink kan.. em.. bende lain tak ingat.. tapi ni lah.. alang- alang along buat review tros.. hahah... em... jom tengok bukti jap.. =p




tu die cik Gadis Purple empunye blog kat url nih :
http://musyukkgedikk.blogspot.com/


review daripada along??
em.. gaya penulisan dah ada..lantang berbicara.. heheh..
cuma mungkin perlu pecah2 kan pada perenggan pendek supaya lebih selesa untuk dibaca..


cursor die agak sarat dengan hiasan... nguu...
tulisan yang pusing2 kat keliling tu sangat menarik manta memandang sampai nak bace entry pon terjeling2... adess... glitter yang turun ikut cursor tu... kalau nak ade.. kurang kan siket buleh?.. tak buang pon takpe.. janji slese.. =)


widget pulak... hm... cume autoplay music je yang buat along terkejut... susunan widget... sume dah cantik dah.. ringan je nak scroll bawah.. heheh... em... yang lain2.. along taktau la nak komen.. along pon baru je lagi.. tak expert macam otai2 yang dah ade ribu2 follower tuh.. em...


pada para pembaca yang lain pon.. harap teruskan berblog ye.. =)
teruskan perbaiki mutu penulisan.. along sendiri pon slalu typo.. entry pon tak tent mase baru ade.. =p
ok.. tu jer kot... salam.. =)

16 Response to dah 600! =)

  1. cursor sye agak sarat dgn hiasn ? means what dude ? haih=='

  2. Naddia says:

    fuyooo..along da ade 600 aweks!

  3. waaaa tahniah along...=)

  4. mahfudzah says:

    aku follower yg ke 581 ok..tanpe 581 xwujud 600..haha;p

  5. aliarosli says:

    nak jugak review

    sob sob sob

    dipinggirkan di tepi taman oleh along

  6. tahniah!!!!

  7. nelly says:

    tahniah !

  8. d_LA says:

    wahhhh..tahniah2..keep it up oke^^

  9. solo molo says:

    tahniah !!!!!~

  10. congrats ! :)

  11. gadis purple :

    maksud along..

    cursor(anak panah) tu..
    better gune satu je hiasan..

    pakai 2 nanti.. tak slese mate nak gune..
    =)

  12. gadis purple :

    maksud along..

    cursor(anak panah) tu..
    better gune satu je hiasan..

    pakai 2 nanti.. tak slese mate nak gune..
    =)

  13. wiwiiiit....awek tu..alief nak terjah blog dia la..nak pikat..hehehe..gurau je..tahniah along sbb dah sampai 600..

  14. thanx korang sume!!!!
    tak larat nak reply sume komen yg same.. heheh..=)

  15. mahfudzah :

    yeap!! tanpa yg pertama, kedua, ketiga sampai la yang ke 599... takde la yg ke 600.. =)

  16. aliarosli :

    em... sat nak terjah.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...